Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

exxina

Halóó, Patulik213,

ako si na tom po operácii? Potrebujeme povzbudivé slová, dúfame, že si už úspešne po a tešíš sa zo super výsledku!!!! Ozvi sa!

exxina

Patulik213

Ahoj! Teraz som si všimla správu - tak už by si mala mať aj za tým.. Ja by som mala ísť koncom novembra, ale už som tu písala, pocity sú zmiešané, a dosť sa bojím... Budem rada, keď mi napíšeš, ako to prebiehalo a aké sú tvoje pocity.. Držím palce, nech je všetko OK. Môžeme potom popísať aj na mail... Drž sa!!!

patulik213

Jej ahoj exxina :) dakujem ze si si spomenula. zajtra nastupujem do nemocnice a v pondelok ma operuju. Uz som tam mala byt pred tyzdnom ale dostala som svoje dni :/ tak sa to posunulo. Uz sa tesim, nech uz to je za mnou. A ty ako? Kedy mas datum? Ake mas pocity?

exxina

Patulik213

Tak ako? Už máš po operácii? Som veľmi zvedavá... ako sa máš??? Ozvi sa, keď sa ti bude dať. Díky!!

exxina

Patulik213
Ja by som to mala absolvovať v novembri, ale ten strach je akosi čoraz väčší... tak neviem, dúfam, že v poslednej chvíli nezdupkám... Mne Dr. spomínal, že sa mám snažiť celkovo čo najviac schudnúť ešte pred zákrokom..

patulik213

Ahojte :)

EXXINA, kedy ťa to čaká?
mňa o 2 týždne, tento týžden si idem vybavovať interné vyšetrenia, tak dúfam, že bude všetko OK a nedostanem krámy hlavne...

a prosím tie čo to máte za sebou, podarilo sa vám zhodiť brucho po operácii lahsie? :))

merilinp

PRE lUcKU:bOLELO MA TO ASI 10 DNí,Už SI URčITE DOMA,ALE BUDEš šTASTNá,žE Už TA NIč NETAží,TERAZ Už LEN ABY SOM SCHUDLA AJ Z BRUCHA.

lucka1523

Ahoj. Som deň po operácii a chcem sa spýtať bab ktoré to podstúpili ako dlho mali bolesti. Je mi jasné že hneď na druhý deň to asi neprejde. A je mi aj jasné že každý má iný prah bolesti ale zaujímajú ma všetky skúsenosti. Ďakujem

jana79

ahoj patulik 213, prepáč , že sa ozývam až teraz..., určite chcem poradiť, budem ti veľmi vdačná, moj email: j.madakova@zoznam.sk