Nebaví ma žiť

Príspevok v téme: Nebaví ma žiť
littlegirl

Dobry, chcela by som polozit otazku chalanom. Mam 24 rokov a meriam 152cm. Otazka znie: pacilo by sa vam taketo dievca? Zacali by ste si nieco so mno ak by ste ma poznali? Nehladam si tu frajera len chcem vediet vas nazor na zeny ku ktorym nebola priroda stedra a nenarastli do priemernej vysky zeny co je cca 160 az 170 cm. Mam pocit ze o mna chalani nestoja. Bolo mi povedane uz parkrat ze mam pekne oci, pekny xichtik ale nic viac. Nemam ani normalne zensku postavu. Som stihla a mam male prsia. To bude asi tym ze? Vy chcete len baby s velkymi prsami a poriadnym zadkom. Hm tak asi si nikdy nenajdem frajera. Uz ma ani nebavi zit. Nemam preco. Aj s pracou je to biedne. Kazdy na mna hladi ako na decko. Ani neviem naco mi je menzes ked nikdy nebudem moct mat deti lebo ani chalan ziadny ma nechce. Vobec nevidim svoju buducnost ruzovo. Ak by ste mali poznamky typu Mala si viac jest. Tak vas ubezpecujem ze jedla som. Ale problem je v tom ze ja som sa narodila uz ako mensi novorodenec. Mam to aj v karte. Liecbu rastovym hormonom mi detska lekarka nedoporucila lebo vraj moze sposobit rakovinove ochorenia a takato liecba prinasa znacne rizika so sebou. Ja som ju aj chcela podstupit ale bol potrebny suhlas rodicov s cim oni nesuhlasili po uvedomeni si rizik. Teraz mam zivot na h**no. Tak vratim sa k otazke chalani zacali by ste so mnou chodit ak by ste ma poznali so svojho okolia? Len chcem vediet vas nazor. Dakujem

sneznaVila

littlegirl, Evika26

ja mam kamaratku, ktora ma tiez taku postavu a je teraz stastne vydata, takze sa tym netrapte.

ps: ja mam 170 cm, nemam male prsia a aj tak muzi nestoja v rade :)

miki25

srandu si robiť nemusí každému chalanovi sa páči niečo úplne. osobne som i ja sám so seba prekvapený, že aké typy sa mi páčia a nemusia byť ani dokonalé. podotýkam, že nie som zúfalec, ale zaujíma ma aj to kto čo ma v hlave.

Evika26

ja tomu hifihf neverim ani slovo on si urcite robi srandu lebo ja mam 155 cm a tiez o mna nejako chalani nestoja alebo len taki mladsi odomna co maju pod dvadsat lebo tiez vyzeram mlado na 26 rokov vyzeram ako by som mala okolo 18 rokov :(

hifihf

Miláčku veď ty si presne taká aké sa mi páčia...ale to myslím úplne vážne, mam kamarátku čo má ešte menej cm ako ty (asi 149) a tiež chudá, prsia malé (tak do dlane no)a čo by som dal za to aby teraz bola pri mne ach jaaj...malá vrtká dobre trtká (jasné, nejde len o to), ty si len natrafila na chlapov čo ti nedali najavo, že si v pohode, alebo mali už iné záujmy...ale to neznamená ešte nič miláčku, tak klídek. cmuk

MultiLevel

Vsetko je to len a len o tvojej hlave. Co si o sebe myslis ty sama, aku mas o sebe mienku, to akoby vycitilo i tvoje okolie. Na muzov neposobi "odpudzujuco" tvoja vyska ale tvoje sebavedomie, ktore je nizke.
To co pises, ze chlapi chcu len zeny s velkymi prsiami, su blbosti a tiez svedcia o tom, ako vnimas samu seba. To ti mozno ponuka taky nazor spolocnost, mozno to, co vidis v telke, ale ver, ze po celom svete existuju muzi, ktorym sa bude pracit presne to tvoje poprsie, kebyze ho vidia :) Tym chcem povedat, ze nemozes muzov hadzat do jedneho vreca a tvrdit, ze LEN velke prsia sa im pacia...nie je to tak.
Ak chces spoznat muza, ktoremu sa bude pacit presne taka postava, ako mas ty, presne tie prsia, presne ta vyska, presne ta povaha, musis sa "odblokovat" a prijat seba samu. Kazdy den si hovor, ze si dokonala zena a ze sa lubis :) Pomaha to :) Este raz, problem nie je v tvojej postave, prsiach alebo neviem v com, ale v tom, ako sa ty sama vnimas :)

ivik24

ahoj littlegirl, ja mám 24rokov, a výška 153cm, tiež som sa narodila predčasne 2mes. vyzerám mlado čo počúvam, frajera tiež nemám, ani to nevidím ružovo, som na tom podobne... len si nemyslím že to je výškou iba, ale aj celkovo, sa nehodím nikoho, pre nikoho som zjavne neni dobrá.

mužmuž

Aj ta zo SpiceGirls jak sa vola tak rysava bola teraz blond, neviem jej meno. Aj Salma Hayak neviem ci som dobre meno napisal ale aj ona vraj meria nieco pod155cm. Je ich viac, ved aj v mojom okoli vidim drobne zienky. Su aj slobodne ale aj vydate, aj maju deti. Nepozeraj sa na svet tak cierne. Myslim ze nizsie zeny to maju predsa len lahsie ako mali muzi. A pozri kam to dotiahol Hitler, Tom Cruise, Dustin Hofmann, Dany de Vito, Bonaparte a pod.

Margotka22

Ahoj. Tak v prvomrade - nesmieš sa podceňovať! 152 cm?? Kylie Minogue a Shakira majú niečo okolo 154 centimetrov a vidíš, aké sú úspešné a sebavedomé. Celý svet ich obdivuje.. Shakira ma, tuším, 190 cm vysokého chlapa (futbalistu Piquého) a už mu aj decko porodila... Nesmieš byť k sebe taká skeptická. Ja tiež nie som bohvieaká vysoká (163 cm) oproti mojim kamarátkam a kolegyniam. všetky majú tak aspoň okolo 170 cm, ale už to beriem s nadhľadom... treba sa prebíjať, treba byť silný, nie zatrpknutý jak starý pes Dunčo :)