Zdravim, chcel by som vás poprosiť o názor, resp. vyjadrenie radu.
Aby som začal postupne.
Dlhe roky naša rodina dobre vychádzala so susedmi, ale časom sa všetko zmenilo. Posledne roky sa dôvera dostala na minumum aj ked sa naše rodiny navšetvuju ale o uprimnosti sa hovoriť nedá. Rodina xy už tak často nechodí a na moje sklamanie sa vzťahy porušili.
Od kedy som sa presťahoval a trošku sa mi začalo dariť, tak nič ine nepočuvam len otázky o peniazoch. Navyše take otazky od tejto rodinz su dosť časte aj napriek tomu že oni naopak nič nepriznaju, žiadne sumy, čo kupili ani nič, ale proste sa radi pýtaju.
Jedneho dna som dostal dalsiu nemienstu otazku o peniazoch a cene a to ma vytočilo tak, že som na facebooku napísal status o ludoch, kotrí mi tým lezu na nervy a ako príklad som uviedol anonymne nášho suseda.
Nikto v živote by nevedel a nezistil, že je reč o nom, ale proste som to vtedy tak cítil.
Lenže status si prečítala jeho dcera, ktorá to posunula im a už je ohen na streche. Suseda preplakala dva dni, status si stiahla, sused nasrany už chce somnou hovoriť a naši o ničom nevedia., proste časovana bomba.
V podstate som nenapísal nič zle len pravdu, ale idu sa hrať, že nič sa nijak nemyslelo a ja ostanem sa rozvracača a ohovarača, pritom maju info o celej bytovke o všetkom.
Nejaký nápad? Rodičia exploduju, lebo asi sa teraz po 25 rokoch naše rodiny rozhadaju a ja budem ten zlý kotrý niečo vešia na net....