Odmietol ma....

Príspevok v téme: Odmietol ma....
eveline...

Ahojky...neviem,ci sa sem moja tema hodi,ale som taka nestastna,ze potrebujem aspon trocha povzbudit...mam priatela...uz je to 4 roky co sme spolu.3 roky spolu byvame...nebolo to vzdy ruzove,preskakali sme toho vela,ale viem,ze on lubi mna a ja jeho...lubim ho tak velmi,ze s nim chcem stravit zvysok svojho zivota.Je moj partner,milenec,moj najlepsi kamarat...je moje vsetko...to iste tvrdi aj on...aspon tvrdil...do dnesneho dna...dnes sa vsade v casopisoch pise,ze ak zena miluje muza a chce mu vyjadrit svoje najhlbsie pocity,ze uz nemusi cakat ako kedysi...vraj...no fakt je ze som mala vysnivane vsetko trocha inak,ale...tak teda k veci...rozhodla som sa ze zacnem prva...poziadala som ho 'o ruku '...ak sa to tak da nazvat...vlastne..to nebolo prave 'poziadanie' lebo viem ze vydat sa chcem tak o 2-3 roky...chcela som sa len zasnubit...mame pred sebou totiz dlhu dovolenku a bola by prilezitost ist do jedneho velmi romantickeho mesta...chcela som si splnit svoj tajny sen,...len sa zasnubit,nie este vydavat...dala som mu cele svoje srdce na dlani,ale on...odmietol ma...ani neviem ci chape ako velmi mi tym ublizil,tvrdi ze on este nevie a ze sa nechce ponahlat...ma skoro 27...ved nejde o svadbu...len o zasnubenie...chcela som nas len posunut troska dalej...do inej roviny...vysnivala som si to a naplanovala...necakala som to,ani ma nenapadlo,ze by odmietol...velmi to boli...prosim poradte mi...odisla som teraz z izby a on zaspal...plakala som...len povedal: 'Prepac'a aj to len preto lebo uz chcel ist spat...neviem,co teraz...nerozumiem uz nicomu...hlavne ta bolest je dost velka...prosim poradte co v takej situacii mam robit...prosim...

agina

Sarka myslim si, ze by si to mali vydebatovat, pretoze to inak zostane visiet medzi nimi a to nie je dobre.Je to ako casovana bomba.Zrejme mas ine skusenosti.

šárka

agina,nesúhlasím s tebou!Vôbec by už túto tému nemala rozoberať,a to s toho d§vodu,lebo sa do toho viac zamotá a môžu vyjsť veci ktoré nebude chcieť počuť.Raz jej to povedal,tak nech sa teraz správa ako by sa nič nestalo!Viem,bude to ťažké,ale načo do toho viac rýpať?!A podla mna,teraz tie zásnuby moc neletia.Malo by ti úplne stačiť že žijete spolu,my s mojím sme žili 12 rokou a až potom sme sa vzali,nič nám neušlo,ver mi!!!

frontman

eveline, taketo veci s chlapom nikdy neries neskoro vecer
moc nanho tlacis, jasne, ze zacne uhybat. musi to sam chciet a ty si na to musis pockat.

agina

Eveline chlapi len co pocuju o zasnubach, tak si hned predstavuju pod tym svadbu, pre nich je to to iste. Nerobia v tom rozdiel.No a podruhe, nikdy sa im to nebude zdat dobry napad, ak to nebude z ich hlavy.Ver tomu, ze ziaden chlap neuznava emancipaciu a rovnost a toboz uz nie v takychto veciach.Takze ti radim vyckat, az ta o ruku poziada on a v tejto chvili si sadnut a riadne si to vydebatovat.Nic ine nepomoze, ver mi.

kikatt

sama neviem ako by som sa zachovala... ma to mrzi =( sa musis citit velmi zle =( no aspon ti nejaky dovod povedal??? ved ked slo "iba" o zasnuby a lubi ta tak neviem kde je problem...skus zistit preco ta odmietol ale podla mna si nie je 100% isty ze ta miluje a ze chce byt s tebou cely zivot pretoze inak by nevahal...ale je to len moj nazor =)tak nevesaj hlavu =)