Ahojky...neviem,ci sa sem moja tema hodi,ale som taka nestastna,ze potrebujem aspon trocha povzbudit...mam priatela...uz je to 4 roky co sme spolu.3 roky spolu byvame...nebolo to vzdy ruzove,preskakali sme toho vela,ale viem,ze on lubi mna a ja jeho...lubim ho tak velmi,ze s nim chcem stravit zvysok svojho zivota.Je moj partner,milenec,moj najlepsi kamarat...je moje vsetko...to iste tvrdi aj on...aspon tvrdil...do dnesneho dna...dnes sa vsade v casopisoch pise,ze ak zena miluje muza a chce mu vyjadrit svoje najhlbsie pocity,ze uz nemusi cakat ako kedysi...vraj...no fakt je ze som mala vysnivane vsetko trocha inak,ale...tak teda k veci...rozhodla som sa ze zacnem prva...poziadala som ho 'o ruku '...ak sa to tak da nazvat...vlastne..to nebolo prave 'poziadanie' lebo viem ze vydat sa chcem tak o 2-3 roky...chcela som sa len zasnubit...mame pred sebou totiz dlhu dovolenku a bola by prilezitost ist do jedneho velmi romantickeho mesta...chcela som si splnit svoj tajny sen,...len sa zasnubit,nie este vydavat...dala som mu cele svoje srdce na dlani,ale on...odmietol ma...ani neviem ci chape ako velmi mi tym ublizil,tvrdi ze on este nevie a ze sa nechce ponahlat...ma skoro 27...ved nejde o svadbu...len o zasnubenie...chcela som nas len posunut troska dalej...do inej roviny...vysnivala som si to a naplanovala...necakala som to,ani ma nenapadlo,ze by odmietol...velmi to boli...prosim poradte mi...odisla som teraz z izby a on zaspal...plakala som...len povedal: 'Prepac'a aj to len preto lebo uz chcel ist spat...neviem,co teraz...nerozumiem uz nicomu...hlavne ta bolest je dost velka...prosim poradte co v takej situacii mam robit...prosim...
Odmietol ma....
eveline... ivanBA ma urcite pravdu, neco za tym je, bud ta vazne on chcel prekvapit a chcel ta poziadat o ruku nejakym romantickym sposobom, co ty vies? alebo na druhej strane je za tym nieco "horsie". A mozno sa fakt este nechce zenit. JA si viem predstavit ako s acitis, ja som minule tomu mojmu vravela, ze ked sa budem chciet vydavat, tak ja poziadam o ruku jeho a nie on mna, alebo prinajlepsom mi donese prsten a povie"na vyskusaj si ho, ci ti bude dobry". :-) Chlapi su uplne ini ako my zeny, su o dost necitlivejsi (ale su aj vynimky), a my si vsetko zase berieme k srdcu. my sme sa dnes bavili o svadbe a take emy boli(hoci s anechystame najblizsie 3 roky aspon este vziat- teda aspon o tom neviem:-))a on mi vravel, ze predmanzelska zmluva musi byt, (akoze nemyslel to konkretne na nas, ale aj tak to blbo padlo), ze co ked sa s tym clovekom ktoreho si vezmes rozvedies a "nabalis sa " na jeho prachoch. No vies mne to blbo padlo, z toho dovodu, ze on velmi nemusi davat pozor na korunky, nemyslim tym, ze rozhadzuje, ale to je zteraz jedno. Len nechapem, ze ako moze tak rozmyslat, a ist s niekym do manzelstva ked uz rozmysla,: co ked sa rozvediem? ved to je chore, napr. ja by som v zivote nechcela od neho ani korunu, nedam sa niekym vydrziavat predsa. Ono je to diskutabilne, co si o tom clovek ma mysliet. Presne ako to, co si ma clovek mysliet o tom tvojom. Ale poviem ti jednu vec z vlastnej skusenosti. Hlavna je komunikacia,ak s nim nebudes komunikovat vas vztah nedopadne dobre, treba riesit problemy, ktore s ati zdaju aj banalne, ale treba. Po byvalom som s anaucila aspon tuto vec, ze treba sa rozpravat,ak ta nieco trapi, povedz mu ze co ta trapi a preco ta to trapi. Mozno toon nemyslel v zlom, len to tak vyznelo: Skus sa s nim porozpravat a hlavne daj mu najavo, ze ak sa este nechce zenit, tak to respektujes, netlac na neho. A ked sa mas dozvediet niecozle, radsej teraz ako o rok-dva neskor, ale verim, ze vsetko si vysvetlite. Neboj o par rckov bude s teba krasna nevesta:-)
proste mu to povedz nic nie je lepsie ako mu vyrozpravat co ta trapi a ako si to chcela ...vztah je zalozeny hlavne aj na kompromisoch
inak suhlasim s ivanomba naozaj za tym aspon nieco bude...
Pokial sa sprava,akoby sa nic nestalo, tak to ti pisem z mosta do prosta,bez urazky nieco za tym je.Ja si myslým keby mi moja buduca dala takuto ponuku,tak by som to s nou prebral.Ja som teraz sam, lebo mi manzelka pred 3 rokmi zomrela.Keby to neodmietol, ale predebatoval, aby si bola aj ty kludna, bolo by to Ok. Prajem ti vsetko dobre, ale pouvazuj a jeho spravani co je pricinou ak ti stroho odmietol.
Eveline, priatel ta urcite nechcel urazit, len to zrovna tak neciti. Ani nebud na neho urazena, vies, ono je to predsalen vazna vec a mozno este nad tym ani neuvazoval a riadne si ho tym zaskocila.Mozno do tej dovolenky sa mu to rozlezi v hlave a sam pride za tebou, ze ako si to myslela.Spuste chlapov to dojde az neskor....
REALISTA...ako to mozes vediet? Naozaj si myslis,ze som mu narusila jeho plany? No...ja neviem...mne v podstate islo o to,ze som si s nim chcela len vybrat snubny prstienok...vlastne ja uz ho mam vybraty,ale je dost drahy stoji 250 libier co je na nase asi dost...no,vies,ja uz som sa s tym zmierila...napisal si mi to dost kruto,ale otvorili sa mi oci...myslela som si ze laska je o spolocnych planoch a tak...ale vidim,ze vsetko je vlastne inak,...neplanujem uz nic,som teraz vo faze ked je mi vsetko jedno,...
hey eveline, co si robis hlavu!
pises, ze ty si si myslela ,vysnivala si naplanovala si si a domnievala si sa ako bude on regovat! ked to je inak tak si rozhodena!Pozor aj on ma pravo si planovat a mysliet. vlastne sa nic vazne nestalo iba sa nestalo to co si si myslela a si nestastna. daj pokoj. mozno si on mysle, ze ta poziada na tej dovolenke o ruku on ako muz ...
muzi citia lasku inac ako my zeny...raz natrafis na muza s nezaujmom a inokedy ti on neda dychat...ries to s nim kto ta pozna lepsie?my anonymy???tak nebud smutna mozno len nepotrebuje ponahlat do zasnub,este mozno nenastal pre neho ten pravy cas...tak najlepsie bude ak si to vy dvaja v sukromi predebatite...vela stastia
V podstate áno ale poznáš chlapov,vedia sa uraziť aj za takú blbosť.Ak by začala s niečím takým,tak to ešte zhorší.A to že to bolí,ešte veľa vecí zabolí!Teraz aspon vie,že Eveline o neho ozaj stojí.Nech to nechá ležať,čas ukáže ako to vlastne skončí.Evelin,drž sa,o to budeš teraz zranitelnejšia!Každú vec si totiž budeš spájať s tým,že ta odmietol.Nerieš,ak nemusíš!Ukľudni svoje srdiečko a kľud!
Ahojky...citim sa troska lepsie...som sa z toho trocha vyspala...celu noc ma objimal a tak...nerozoberame to...zatial sa sprava akoby sa nic nestalo...aj ja sa snazim...ale neviem...chvilami je mi velmi smutno,najradsej by som mu vykricala ze som mu dala cele srdce na dlani a ze mi ublizil...ale viem,ze to nema zmysel...aj tak neviem,co bude dalej...je to ako velky uzol ktory sa spravil na nitke nasej lasky...teraz mi tam vadi...tlaci a zavadzia...;o((