Ahojte..potrebovala by som sa s niekým porozprávať. Mám priateľa už 5 rokov. Mali sme veľa problémov ale vždy sme to prekonali. Po rozchode sme sa zas dali dokopy a ja som doteraz na tom dosť zle psychycky aj keď sme stále spolu.
Trpím aj bulímiou a sebapoškodzovaním.
Prišlo na tému dieťa, budúcnosť, rodina.
O dieťati nechce ani počuť, povedal že on dieťa nechce. Keď som sa ho spýtala či nechce svoju rodinu, odpovedal že on už jednu rodinu má ( mamu, otca atď. ) a tým to skončilo. Bojím sa že somnou nepočíta do budúcnosti a keď sa ho na to spýtam len mi odvrkne.
Po tom našom rozhovore ostal divný. Nakladá mi, stále si hľadá niečo za čo ma môže vyhrešiť, vyhľadáva hádky. Bojím sa konca vzťahu.
S psychykou to nemám v poriadku, rozmýšľam nad samovraždou a nad podobnými vecami.
Viem, že aj iný ľudia majú ešte horšie problémy ako ja, ale ja sa nechcem porovnávať. Chcem len radu a názor od ľudí ktorí majú skúsenosť. Ďakujem
Bojím sa, že padnem na dno
Musis sa odrazit odo dna. Zajdi do chladnicky a zjedz kus kurcata, alebo klobasky. To ti doda energiu na riesenie problemov a zivotnych situacii. A nie, ze to hned vyblujes. Hryzni, pozuj, preglgni.
cry, mozno si sa nafixovala na nespravneho muza a za kazdu cenu ho nechces stratit. Si s nim uz dlho a nevies si predstavit, keby ste sa rozisli a zostala si sama. Bojis sa toho tak velmi, ze by si s nim zostala aj za tu cenu, ze by si s nim nebola stastna?
Cry,
neviem ci si uz isla za nejakym odbornikom,ale ak nie, isto by si mala. ja som tiez kedysi mala vsetkeho dost. bolo mi uplne na nic a rozmyslala som nad sebevrazdou a isla som za psychologickou a pomohla mi vela veci pochopit a s vela vecami sa vyrovnat. netvrdim ze teraz je vsetko ruzove ale uz mam tych zlych chvil o dost menej a zaroven su o vela kratsie -viem sa s nimi lepsie vyrovnat. v takom stave v akom si, nie si schopna ani logicky uvazovat vo vztahu. lebo to keby sa ti ten vztah rozpadol by mozno nebolo az take zle-podla toho co tu opisujes to neznie ze je to nejaky obohacujuci vztah
to zalezi aj od veku, chlap musi dojst do stadia, ze chce rodinu.
ale tvoj problem je predsa v niecom inom, musis sa dat dokopy.
priatel, co ti "furt naklada", ti v tomto asi nepomoze.
aj ked, ktovie, mozno si ten typ, co potrebuje od inych, aby mu robili zle, taky ten masochisticky typ zeny, co je dost bezny.
bojím sa, že padnem na dno. Stále sa mi všetko sype.