Ako nabrať silu?

Príspevok v téme: Ako nabrať silu?
paulab

Ahojte! Mám 15 rokov, 176 cm a podarilo sa mi schudnúť zo 68,5 kg na 51,5 kg. Píšem, pretože neviem ako mám prestať chudnúť a mamina sa o mňa bojí že budem anorektička. Pozerala som príznaky anorexie a bulímie a asi polovica sedela na anorexiu, lenže nemám problémy s prijímaním jedla ani nič podobné. Donedávna som si písala každú prijatú kalóriu ale úspešne som zvládla boj a teraz si to len približne prepočítavam v hlave. Často som nervózna, podráždená a rýchlo mením nálady avšak myslím si že to k puberte patrí :-)
Venujem sa thajskému boxu už 7 mesiacov a potrebujem nabrať svaly a silu, ale neviem ako. Vedeli by ste mi poradiť a napísať vzorový jedálniček? Ďakujem.

workbitch

no ja ked som velmi rapidne chudol, tiez som si ani nepomyslel, ze by to mohlo mat nejaku spojitost s ppp... ved uz len to pocitanie kcal nie je uplne normalne, viem, o com hovoris. v prvom rade sa neobmedzuj v strave, sama pises, ze sa venujes thajskemu boxu, takze potrebujes fakt dost energie a tiez mas 15 rokov, tvoje telo sa este vyvija a potrebujes dostatok jedla. vzorove jedalnicky od nikoho nechci, kazdy ma predsa ine potreby, preferencie, na kazdeho plati nieco ine. dolezite je to, aby si si sama dokazala zostavit jedalnicek, ktory ti vyhovuje.