Ahojte,chodit s priatelom 5 mesiacov a vcera sme sa chceli prvykrat spolu milovali.Pre mna by to bolo po prvykrat.Mam 21 a priatel 26.Vsetko bolo super,boli sme u neho.Rodicia boli prec a mali sme celu noc pre seba.Krasna romanticka vecera,potom sme spolu tancovali,zacali sme sa bozkavat,vyzliekli sme sa a isli sme do kupelne.Maju velku rohovu vanu,sedeli sme v nej,bozkavali sa,bola som velmi vzrusena.Po kupeli sme isli do jeho izby vsade boli same sviecky,pustil krasnu hudbu.Odniesol ma na postel,zobral vonavy olejcek a robil mi masaz.Zacali sme sa hladit a bozkavat,zacal mi to robit prstami a to robil uz velakrat predtym.Bolo to vsetko uplne nadherne.Ale ked sme sa uz mali milovat a mal nasadeny kondom,zrazu som dostala velky strach.Priatel bol zlatucky,objal ma a povedal,ze je vsetko v poriadku.Ale mam z toho blby pocit,pokazila som krasnu chvilu nam obom.Neviem preco.Zaspali sme v naruci,rano bol priatel trosku smutny,ale mily.Co mam robit aby to nabuduce nedopadlo s tym,ze budem mat strach.Ved vsetko bolo tak ako to chcem,uzasne.Priatela milujem,atmosfera bola prekrasna.Co sa stalo?
Co teraz?
aaa, myslím, že tvoj priatľ je má pravdu a naj je misionár, ked je to prvýrkát...a ked je on skúsený, tak určite misionárska poloha
hm, noo, nie, nie sme spolu...nejaké 3 týždne je tomu, čo som to skončila...neklapalo to kvôli iným veciam,kvôli našim povaham a tak, aa potom to ani v sexe nefungovalo.on chcel, ja nie, nebavil ma jeho stereotyp,ze ideme na chatu, znamenalo chcem sex,a tak podobne...ale neľutujem vôbec, že som s ním spala, boli sme spolu takmer 2 roky a náš prvý sex bol najkrajší.
My sa o tom rozpravame,vie,ze mam strach,vie o vsetkom co citim ked ho tam citim.Skvele je,ze priatel sa so mnou o tom bez problemov a rozumne rozprava a je trpezlivy.
možno by si sa mala aj s ním porozprávať o čo ide...aby si nenamýšľal nejaké iné bludy...normalne mu povedz, že máš strach, a že ťa to trápi a tak...všetko je raz po prvýkrát.len o tom toľko nerozmýšľaj, ani ked to príde zas...sustred sa na niečo iné, napr. na bozky a ani nebudeš vedieť, kedy a bude...
hello:si s tym chalanom,s ktorym to bolo 1x?Ty mas asi sex velmi rada.A este co si myslite aka poloha?Ked sme sa o tom ropravali s priatelom,tak povedal,ze by bolo fajn keby misionarska,lebo je skusenejsi a bude opatrny,ze konicek radsej nie,lebo by som sa bala ist dole.
Ja mam tiez skveleho priatela,a preto ma mrzi,ze to nedopadlo dobre.Rano bol taky divny,smutny a mna to trapi.Viem,ze milovanie sa je prirodzenou a krasnou sucastou vztahu,ale ja mam z toho divny pocit.Ked mi to robi prstami alebo jazykom,tak je to krasne ale akonahla tam citim aj ked ma oblecene boxerky jeho...mam strach.Mozno je to tym,ze je taky velky.Neviem.
no nechcem ťa strašiť, ale mám kamošku, ktorú to bolelo...že vraj aj dosť...tak neviem, isté je, že každá sme iná a u každej je to veľmi individuáálne, ale myslím,že to by bola aj tak bolesť, ktorá sa dá prekonať a bola by to najkrajšia bolesť v živote
si nad tym velmi rozmyslala a potom si sa zlakla.a inak ja som ani necitila ked pretrhol tu blanu,ale skor som citila ako isiel dnu a to preto ze som bola trochu stiahnuta kvoli strachu. ale mam vyborneho priatela :) a sex som si zacala uzivat asi az na taky treti krat. a dnes ho zboznujem
ako písala lucinka, bol to zvlášnty pocit, ale pekný... tiež som mala trochu strach, to heej, ved vieš, je to niečo nové.a tiež som pomaly v tom momente ako ty skoro cúúvla,ale bolo to pekné..aa asi patrím k tým šťastným, lebo mňa to nebolelo...dá sa povedať, že vôôbec, sama som bola prekvapená.ale ako som vravela, je to o psychike, lebo na druhý krát, ked som nebola až tak uvoľnená, tak vtedy som cítila rozdiel,nie žeby ma to nejako extra bolelo,ale bol rozdiel...
Ach baby,ja toho chalana blaznivo milujem a viem,ze aj on mna.Vcera som bola uvolnena a myslim si,ze dostatocne.Mali sme aj lubrikant,ale bola som poriadne vlhka,takze by to asi islo,ale on ho len prilozil a ja bum,dostala som velky strach.Dufam,ze ked budeme spolu cez vikend bude to lepsie.A nemali st divny pocit pri prvom milovani?hello ak mozes odpovedat,bolelo Ta to prvykrat?