Ahojte :)
Už som tu tak cca pred rokom písal toto fórum:
www.zdravie.sk
a píšem znova. Teraz mám už 20 a stále ma tá myšlienka 'lepšieho života' nepustila a pátram ďalej.
Totiž rád by som na slovensku našiel človeka, ktorý sa snaží učiť alebo chce naučiť Thajčinu. Úradný jazyk Thajska. Zatiaľ som v tom sám a bolo by super mať parťáka ktorého to ťahá rovnakým smerom. Len neviem či taký ďalší blázon ako ja na slovensku (prípadne na západnom slovensku) vôbec existuje :)
Možno sa pýtate, prečo práve Thajčina. Ani sám neviem. Pri mojich večeroch kedy som ešte pozerával filmy som narazil na thajskú tvorbu a neskutočne ma to zaujalo. Tá zem, ľudia, zvyky, "náboženstvo"(budhizmus), mentalita ľudí ale hlavne reč! Nechápem ako sa to stalo ale jednoducho som sa do toho jazyka a krajiny zamiloval a dal by som čokoľvek za to aby na slovensku vôbec existoval kurz na tento jazyk. (On aj existuje ale bol problém s lektorom takže momentálne nedostupný :| ). A keďže takéto niećo neexistuje, neviem kde by som už hľadal ľudí ktorých to ťahá týmto smerom. Na internete je kopa online kurzov a sú fakt super ale vždy to ide lepšie v tíme.
Je tu taký niekto? :)
Pre tých ktorý tento jazyk nepoznajú, prikladám link na video ako ukážku. To som pred nejakým časom preložil (titulky) ale bohužiaľ iba z angličtiny :(
-odkaz odstránený-
Ďakujem :)