Keď som v spoločnosti, alebo s niekym kto ma moc nepozna tak zostanem ako keby zaseknuta a neviem vyjsť zo svojej komfortej zóny a presadiť sa....stáva sa zo mňa vtedy taka nezaživna nudna osobka a všetci ma tak vnimaju ako tichu, lahostajnu, nudnu bezvyznamnu :/ bojim sa aj nieco pridat na fejsbuk lebo mam strach co si kto pomysli ....viete mi niekto povedať čo mam robiť, alebo v čom je chyba?
Bojim sa prejaviť
Tak ja som introvert tiez. Melancholik,flegmatik. Lepsie ako byt nejaky diskotekovy blbec co sa kazdy piatok da dole to neznasam takych. Mat dievca co je tiche a skromne tak skacem meter dvadsat.
nie si sama, ja som taka ista, doma som uplne iná ako napr. v škole, trapi ma to,lebo ludia si potom o mne myslia, že nemam vlastný názor, že som ticha, že sa zo mnou neda porozpravať, ale to nieje pravda.
Už som si 100 x povedala, že dnes sa budem spravať prirodzene, lenže vždy pride nejaky blok, akoby ma niekto ovladal... ešte rozpravam potichu a priškrtene, sama sebe pripadam ako blázon... :(
Chyba je v tvojom sebavedomi. Myslis, ze keby si sa prejavila, mysleli by si o tebe nieco horsie ako to, ze si nudna, ticha, nezazivna? V skutocnosti ani nejde velmi o to ako sa prejavis ale ci sa prejavis, takze sa uvolni a v pohode kecaj, dostavaj to vsetko zo seba von co v tebe je a zi.