ahojte, prosim vas ako vyriesit problem so svokrou kt. mi ustavicne kladie pod nohy prekazky v nasom vztahu? vzdy ma tak vykresli ako najhorsiu, najzakernejsiu, ako sa neda nikomu verit tak ani mne a hucka tak moju polovicku? ide o buducu svokru o par mesiacov...ja uz to vnimam ako psychicke vydieranie...jednoducho vsetko co robim je vzdy zle a bud tym chcem osklbat jej syna alebo je tento svet zly a ja tiez a pod. ja uz som so silami fakt na pokraji zrutenia...a nechcem to vykricat polovicke lebo povie ako vo vacsine pripadov ze som jednoducho len na nu "vysadena" a ze to tak nie je ako to ja vnimam...prosim poradte lebo vazne neviem ako dalej
potencialna svokra
no ak si tvoj nastávajúci manžel (tvojej budúcej svokry syn) zastáva mamičku, tak to budeš mať s ním v živote ťažké ..myslím, že si vždy bude zastávať ju, bude na jej strane a aj v jeho očiach tým pádom budeš vždy tá zlá ..takže toto je skôr na rozhovor medzi vami dvoma, aby pochopil, že s tebou bude žiť celý život a nie si taká ako ťa vykresľuje jeho matka ..aj keď nechápem, prečo on čučí a prikyvuje mamičke