Escapelle-nechraneny pohlavny styk

Príspevok v téme: Escapelle-nechraneny pohlavny styk
Mischell2

Dobry den.
Stalo sa bohuzial to,v co som dufala,ze sa nikdy nestane.
Pondelok 10.3. som dostala menstruaciu a trvala do stvrtku-piatku.Sobotu 15.3. rano sme mali s priatelom nechraneny pohlavny styk a urobil sa do mna.Beriem antikoncepciu a prave v sobotu vecer som si mala dat 1. V novom blistri,lenze vecer som zistila,ze ju nemam pri sebe a nebolo mozne si ju ist kupit do lekarne.Tak som si dnes bola kupit Escapelle a uzila som tabletku 29/30 hodin po pohlavnom styku.
Je mozne,ze by som otehotnela a tabletka by nezabrala? Neviem,ci verit tomu,kedy su plodne a neplodne dni,kedze beriem HAK.A podla vypoctu by som az do 18.3. mala mat neplodne dni.
Za vsetky rady vopred dakujem.

Mischell2

Som z toho dost v strese,lebo vlastne v ten tyzden som neuzivala tabletky,kedze som mala pauzu,menstruaciu,poslednu tabletku som uzila v sobotu vecer minuly tyzden tak,ako som mala.Len rozmyslam,ze ci ta antikoncepcia bola este v tele alebo uz nie,kedze bola 7-dnova pauza a 1.tabletku z noveho blistra som si mala dat v ten den vecer,ked sme mali nechraneny pohlavny styk,ktory bol vsak rano v ten den,A na tu prvu tabletku v novom blistri som si nezobrala a tak na druhy den som si dala po 29 hodinach Escapelle,tak dufam,ze neostanem tehotna a nerozhadze mi to organizmus :/

vikuľa

Ahoojte dievčatá :-) Chcela by som sa Vás opýtať. Beriem antikoncepciu každý deň len v hodinu kedy sa mi podarí. Mala som nechranený pohlavný styk a pre istotu som si o deň nato vzala aj tabletku po pretože som si nebola istá. Menštruáciu som dostala. Ale vkuse mam ten pocit neistoty nahováram si asi bludy...:/ čo vy nato? ďakujem :-)