Ja viem. Uz je tu niekolko clankov o tom a kazdy je tskmer o tom istom strach z maturity. Budem maturovat na buduci rok, seminare este nemame, a preto som ako na ihlach, ked niekto spomenie maturitu pride mi zle a nervozne sa mi skruca zaludok. No to to nieje hlavna tema mojho problemu. Moj problem je chemia a biologia. Z bio mam vzdy jednotky a z chemie mam dvojky a jednotky na vysvedceni. No mam pocit, ze je nic neviem. Ale to aj z anglimy a zo sloviny. Je chemia vazne tazka? Alebo to ma len vsetci strasia? A tak isto by som sa chcela spytat ako vyzeraju pisoma matura z angliny. Toho mam este vacsi strach nez z chemie a bio, lebo sa bojim, z edokonale dopletiem casy.
maturita
Celá maturita je postrašenie len pre tých, čo celé 4 roky nič nerobili... Ty sa hlavne upokoj a všetko pôjde ľahko. Ja som pri vysokoskolškých skúškach aj zabudla na to, čo je to maturita :D Naozaj je to zbytočne nafúknutie obyčajnej "skúšky" na strednej škole... ak ti ide o to, aby si mala samé jednotky na maturite, tak sa tým naozaj nestresuj, v podstate nikoho dalej ani nezaujíma, aké známky si z maturity mala.