Prečo ženy ohovarajú iné ženy?

Príspevok v téme: Prečo ženy ohovarajú iné ženy?
afera

Prečo? Prečo musia stále kvákať o iných ženách za ich chrbtom? Či sú to kolegyne, susedy, kamošky...prečo vždy kvákajú a starajú sa do druhých ľudí? Nemajú čo robiť iné, alebo ich to tak rajcuje? Mnohé sa tvária priateľsky, usmievajú sa do očí, ale za chrbtom šíria klebety a klamstvá. Ohovárajú všetko, kde bola asi tá a hentá, čo to má oblečené na sebe, kam asi tak ide, s kým bola a čo asi robila, ona bola tam a tam, s kým asi chodí, prečo sa tá či hentá ešte nevydáva, ona nebola v noci doma, čo zase bola nakupovať, aký to má zase účes, aké má topánky, pribrala alebo výrazne schudla, čo je taká chudá, najak jej narástlo brucho určite je tehotná, bola v nemocnici asi bola na potrate, kde pracuje, chodí nejaká vyparadená ktovie čo robí....atď.
Prečo tie mladé aj staré babizne nutkanie furt niekoho riešiť vo svojích prázdnych mozgoch? Ide venčiť psa len sledujú kde sa čo šuchne, kto, čo, s kým, ako....a tvári sa, že venčí. Ide na nákup a už kecá s inými babami, ide vyniesť smetí a už zase je v skupinke iných žien a ohovára, ide zametať chodník a zase je v skupinke a ohovára. Ohovára susedy z toho či hentoho poschodia, ohovára takú známu či inú. Ja keď sa odmietam s tými klebetnicami zapájať do ich debát aj mňa ohovoria ale mne je to šumafuk. Len chcem vedieť čo si o tom myslíte, prečo tie babizne toľko kecajú a kecajú a natriasajú klebety koľkokrát vymyslené len, aby škodili druhým. Prečo?
Ďakujem za názory a postoje :)

kop

Na čo si jej hovorila toto čo som ja tebe hovorila ta ked ty budes hovorit toto co ja tebe hovorim tak ja ti nebudem nic hovorit. Prisla tretia: zeny co hovorite:DDD

vuvuzela

ano presne ako pise LasVegas ak si stale pre nich zaujimava a koles im oci tak si najdu aj smietku malej spinky na tvoje bluzke len aby ta ohovorili. Vzdy si najdu dovod.
a preco ohovaraju tak ano nudia sa a je to pre nich isty druh sportu ohovarat a ohovarat. Ale aj muzi ohovaraju a tiez si radi vymyslaju sprostosti len aby ociernili danu osobu. Najma zenu. A najma ked ich odmietne vedia krasne ohovarat az sa hory zelenaju.

LasVegas

ohovaraju tie co nemaju co ine na praci. Baba ktora ma kopu inych starosti a zaujmov nema cas sa zdraziavat v skupinke pridrbanych sliepok a okecavat inu hydinu. Vacsinou ohovaraju stare baby na dochodku lebo tie uz ho*no robia tak len ohovaraju. A vela mladych bab ohovara svoje kamosky susedky ci spoluziacky lebo zavidia alebo si o sebe myslia ze su z lepsieho cesta aj ked opak je pravdou. Zvykni si niektore zenske nezmenis to by sa musela zem zacat opacne tocit. S*er na ne cital som raz taky citat, parafrazujem "AK TA LUDIA OHOVARAJU ZNAMENA TO ZE SI PRE NICH STALE ZAUJIMAVY, AK TA PRESTANU OHOVARAT UZ ICH NAZUJIMAS"
Takze aspon nieco na tom pozitivne ze stale existujes a stojis im za tie ohovaracske kecy. :D

pegas

Zeny su len napodobeniny muzov.Su urcene hlavne na plodenie deti.Muz je uz nieco ine.Najviac neznasam zeny, ktore sa chcu rovnat muzom a rebeluju :D