Prečo? Prečo musia stále kvákať o iných ženách za ich chrbtom? Či sú to kolegyne, susedy, kamošky...prečo vždy kvákajú a starajú sa do druhých ľudí? Nemajú čo robiť iné, alebo ich to tak rajcuje? Mnohé sa tvária priateľsky, usmievajú sa do očí, ale za chrbtom šíria klebety a klamstvá. Ohovárajú všetko, kde bola asi tá a hentá, čo to má oblečené na sebe, kam asi tak ide, s kým bola a čo asi robila, ona bola tam a tam, s kým asi chodí, prečo sa tá či hentá ešte nevydáva, ona nebola v noci doma, čo zase bola nakupovať, aký to má zase účes, aké má topánky, pribrala alebo výrazne schudla, čo je taká chudá, najak jej narástlo brucho určite je tehotná, bola v nemocnici asi bola na potrate, kde pracuje, chodí nejaká vyparadená ktovie čo robí....atď.
Prečo tie mladé aj staré babizne nutkanie furt niekoho riešiť vo svojích prázdnych mozgoch? Ide venčiť psa len sledujú kde sa čo šuchne, kto, čo, s kým, ako....a tvári sa, že venčí. Ide na nákup a už kecá s inými babami, ide vyniesť smetí a už zase je v skupinke iných žien a ohovára, ide zametať chodník a zase je v skupinke a ohovára. Ohovára susedy z toho či hentoho poschodia, ohovára takú známu či inú. Ja keď sa odmietam s tými klebetnicami zapájať do ich debát aj mňa ohovoria ale mne je to šumafuk. Len chcem vedieť čo si o tom myslíte, prečo tie babizne toľko kecajú a kecajú a natriasajú klebety koľkokrát vymyslené len, aby škodili druhým. Prečo?
Ďakujem za názory a postoje :)
Prečo ženy ohovarajú iné ženy?
§ 373
Ohováranie
(1) Kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, poškodiť ho v zamestnaní, v podnikaní, narušiť jeho rodinné vzťahy alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.
(2) Odňatím slobody na jeden rok až päť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) a spôsobí ním značnú škodu,
b) z osobitného motívu,
c) verejne, alebo
d) v podnikaní závažnejším spôsobom konania.
(3) Odňatím slobody na tri roky až osem rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) a spôsobí ním škodu veľkého rozsahu, alebo
b) a spôsobí inému stratu zamestnania, úpadok podniku alebo rozvod manželstva
Tu je to celkom dobre vysvetlene
No, chodim na „pivo“ medzi chlapov a nestacim sa cudovat. Ten je K.K.T, ten je K.K.T lebo... a popritom ich dobre poznam. Takto vedu chlapi reci. Zlomyselne, s cielom nepravdou znevazit ineho a z toho v danej chvili profitovat.
Ohovaranie je hriech a s hriechom je to ako s tym jablkom, co ho zjedla Eva. Kto by si nedal, ze?:-)
Viete preco ohovaraju? Pretoze si tym zvysuju svoje ego. Ked mozu na inych povedat ako pribrala,aky ma uces,co to ma za topanky atd.. Proste si tym len hladkaju svoje ego. Ale ruku na srdce,kto z nas to nikdy nerobil? Len rozdiel je v akej miere, jedinci s nizsim sebavedomim kludne aj kazdy den :) horsie je,ked ludia(nielen zeny,aj muzi su hrozne klebetni) niekoho poohovaraju,dobre mu nalozia a potom ked ho stretnu tak mu pochvalia novy uces a budu sa usmievat do ksichtu,popripade ohovoria "kolegu" s ktorym ohovarali naposledy :)
muzi maju viac sebavedomia, nemaju potrebu sa tolko porovnavat a ohovarat navzajom, aj ked maju mizerne kvality, vidia sa v lepsom svetle, maju tak viac pohody v zivote, zeny maju v sebe potrebu neustale nieco riesit a je to potom otravne az destruktivne
Preco muzi ohovaraju inych muzov?
Mnohe zeny, nevedia pouzivat rec. Rec sa ma spravne pouzivat na dorozumievanie medzi ludmi. Tie ju, ale casto pouzivaju na nedorozumievanie. Je to bud dosledok nepochopenia latky v 1. rocniku zakladnej skoly, nizkeho IQ a neskor mentalnej zaostalosti.
súhlasím s názorom LasVegas ..presne, ohovárajú tie, ktoré na to majú čas ..a okrem dôchodcov sú to aj ženy na MD ... u nás na bytovke je tých živých príkladom až veľa ..teraz keď sa už oteplilo, tak každý deň, keď prídem z práce už vysedávajú na lavičke pred bytovkou, decká veci rozhodené, tam bicykel, tam trojkolka, tam susedky kávičky, koláčiky a pod ... a ja idem z práce, a z nákupu a už pozerajú a hodnotia, čo mám oblečené, kde som bola na nákupe, čo som kúpila a blabla .. stále dokola a zazerajú ... samozrejme, aby som nezabudla, dovtedy kým ma neuvidia sú vo veľkom rozhovore, potom zrazu stíchnu, no veľká náhoda ... už aby sme odtiaľ boli preč .... ja byť chlap a mať takp ženu, tak ma trafí ...
Ja by som takým ženám najradšej jazyky vyrezala lebo tiež mám nepríjemné skúsenosti keď širili o mne nepravdivé veci