Triaška, slabosť

Príspevok v téme: Triaška, slabosť
jurkyy

Dobry den.Mam 23 rokou a volam sa juraj.... po dobe asi rok aj niecoo moznoo to suu aj dva roky sa mi obcas stavaloo ze mi ostalo zlee triaska slabost ..... ale preslo to len teraz asi tak dva tyzdne mam problen hodne sa to zhorsilo musel som ist aj z pracee domou mam silne uzkosti nedokazem sa sustredit som na dne nevien co mam robiiit teraz som na marodke doktor mipredpisal aj antidepresiva ale ja t9mu neverimm vobec pomozu mi? Nikdy som nebol niaky pesimista sko4 naopak ale teraz mi jehodne zle .... niaka rada prosim ja uz neviem co robit ? :()

_meno

ahojte jurkyy a Ameliee

ponukam Vam dlhodobe riesenie na Vas dlhodoby problem, ktory, bojim sa to povedat, ale nebude sa zlepsovat jeho potlacanim :)

kludne mi napiste kedykolvek chcete

Ameliee

Ahoj jurkyy,
viem ako sa citis aj co prezivas, mne sa to stalo pred rokom a pol a stale sa to tiahne. Chvilu si daj pohov od prace a vsetkych veci co ti uzkost mozu len zhorsit. AD beriem aj ja, tiez som bola spociatku z byt z toho na vetvy a moze ti z nich prve dni aj horsie. Ked mas pri sebe nejaku psychicku podporu, tak to prejde. AD skus, ale chvilu trva kym zaberu. Este lepsia vec je psychoterapia k tomu...a nevahaj a ries to cim skor. Viem ako je cloveku hnusne v tychto stavoch, ale cim skor to podchytis, tym vacsia sanca, ze ako to prislo tak to postupne aj odide. drzim palce