Hovori sa,ze vonkajsej krase az tak zezalezi.Ale mam pocit,ze to vobec nie je pravda.Vzdy,ked sa pokusam aspon ocami nadviazat kontakt so zenou,da mi najavo,aky som jej nesympaticky.To ma uplne odradi od toho,aby som sa pokusal jej prihovorit.Mate aj niekto iny takyto problem?Da sa to vobec riesit,alebo sa mam zmierit s tym,ze si nikoho nenajdem?
Vonkajsi vzhlad vraj "nie je " dolezity
Mna manzel tiez neokuzlil svojou krasou, ale dobrym a uprimnym srdieckom.Tiez ma take zvlastne vyzarovanie.Na krase absolutne nezalezi, zalezi na nej len povrchnym a plytkym ludom.
hartes viem ze to je otrepane klise ale v prvom rade sa musis pacit sam sebe a ludia vycitia to pozitivne vyzarovanie. hlavne nad tym stale nerozmyslaj komu sa pacis komu nie a ze si skaredy alebo podobne blbosti tak len vsetkych od seba odplasis zeny chcu chlapov ktori su zo sebou spokojny a maju normalne sebavedomie silnu osobnost
ani ja nemam najkrajsieho priatela:) ale mne o krasu neslo, lenze teraz sa uz vytraca aj to o co mi islo:((
Ak maš 80 rokov, tak sa s tým zmieruj. Urcite nemas tolko. A ako to poznas, ze Ti dava najavo ze si jej neni sympaticky, Nedomyslas si to .Co ked prejavujes sympatie takym co uz niekoho sympatickeho maju ?.Pozri sa okolo seba a uvidis plno skaredych s peknym. akze urcite nadej nestracaj. ani ja som neni pekny a mal som krajsiu manzelku odo mna.
Neboj sa,urcite si najdes priatelku ktora ta bude brat takeho aky si.je to sice uz len utopia ze na krase nezalezi v dnesnej dobe,al enajdu sa aj taky ludia ktori vidia aj vnutornu krasu