Aké prepáč? :) práve naopak, veľmi pekne ďakujem, moc si ma potešila dlhým príspevkom, aspoň som sa dozvedela presne to, čo som aj chcela vedieť...:) a je vidieť, že sa ľúbite a tak by to malo vyzerať podľa mňa.
No ešte taká otázka by ma zaujímala, že či on alebo ty bývate na dome.
Pýtam sa preto, že to vlastne súvisí aj s mojim problémom, keďže okolo domu je vždy veľa roboty, no a ja od malička zvyknutá len na byt to nejak neviem pochopiť alebo teda nepredstavujem si takto žiť.
No a môj hlavný problém teda, kvôli ktorému som založila aj tento príspevok je, že ja s tým mojim som teda asi každý deň. To sa niekomu povie, že každý deň? Čo viac by som chcela...človek by si pomyslel, že ho už musím byť až presýtená, no opak je pravdou, pretože sa cítim len sama ako keby ani nemám žiadneho partnera...
Dôvod: od pondelka do piatku sa vidíme tak najskôr asi o 9, o 10..to by bolo ešte v pohode, keby je on pri zmysloch, lenže keď ideme k nemu, vždy vždy vždy zaspí...a ak raz sa stane výnimka, tak aj tak mi nemá čo povedať, okrem roboty nič..a ak sa ho ja nedotknem, tak on sám od seba nezačne...jedine ak má už veľké chute na...vtedy sa asi prekoná..a potom samozrejme už duplom zaspí...pretože okrem toho, že príde domov z práce asi okolo 5, vždy má doma ďalšiu robotu, v záhrade to a to alebo doma to a to a vždy niečo..:( preto ja už nemávam ani náladu k nemu chodiť, pretože ho potom len musim asi dve hodiny budiť..:( takže taký je celý týždeň vrátane piatku...no ďalej je tu víkend, sobota nedeľa..takže v sobotu tiež robí doma, povinnosti atď,...jeho vysvetlenie je, že to je jediný deň kedy môže robiť...takže na to, že by ho mohol stráviť so mnou môžem zabudnúť..:( a zase sa vidíme len večer a to buď zaspí ako vždy..alebo ja sem tam vybehnem s kamoškou a on sa pridá na chvilu a potom ideme domov...no a nedeľa, to je jediný deň kedy nerobí, tak ale poctivo musím s ním chodiť do kostola, lebo je silný veriaci...no a potom ešte keď ideme domov, tak tam sa zdrží hentam sa zdrží a už sú 3, 4 hodiny a deň je fuč, to dáme aspoň prechádzku a potom ideme k nemu a zas je to o tom istom...neviem či si to len vsugerujem alebo to len zle vnímam..možno by som sa mala tešiť, že je taký pracovitý??? no to je obdivuhodné, ale čo z toho keď som stále sama :((((