Ako často ste s partnerom?

Príspevok v téme: Ako často ste s partnerom?
melindaaa

Ahojte,

rada by som vedela ako často bývate s vašimi partnermi, ale tiež aj koľko ste spolu a aké to bolo zo začiatku, po roku a teraz. Ale poprosila by som vás konkrétnejšie, nie na dni...napríklad aj keď ste spolu každý deň, to môže byť len 5 minút alebo naozaj celý deň niekoľko hodín a ako sa k vám správa, či je aj nadšený, že vás vidí alebo znudený, či pri vás zaspáva...tak keby ste to mohli rozpísať, zvlášť cez pracovné dni a zvlášť víkend. Veľmi by ma to zaujímalo na porovnanie so mnou, či som taká náročná alebo je to v mojom vzťahu naozaj zlé, ďakujem. Ešte môžte pripísať aj čo robievate keď ste spolu, viem, že to môže byť vždy iné alebo naopak zas stereotypné...najlepšie keď budú písať tí, čo ešte spolu nebývajú :) prípadne bývajú, ale ako to u nich bolo predtým keď ešte nebývali... Ďakujem veľmi pekneee :)

melindaaa

Lilly ďakujem :( ach, aj vy máte teda krásny vzťah, úplne perfektný, tiež som po takom vždy túžila, ale čo som mala partnerov, s nikým mi to nevyšlo, ale tam boli iné problémy...a s tým čo som teraz proste je rozumný aj všetko, ale no čo keď som aj tak len bez neho..
úplne som sa teraz rozlútostila, je mi z toho do plaču...asi mi to nie je súdené byť šťastná..od začiatku to nebolo podľa mojich predstáv, proste z jeho strany som nikdy nič necítila, že by ma mal rád, teda že by ma miloval..:( možno ako kamošku..:( a tak to asi bude vždy, aj keď to poprie, ale to jednoducho človek vycíti..:(
No a s tým, že som na poslednom mieste máš pravdu...na prvom je rodina, potom daleko daleko nič, potom dom a niekde v nedohľadne som aj ja..asi ako výplň času keď už nie je čo alebo je chuť na sex...na to ešte sem tam iniciatívu on nájde, aby som zas nešálila...ale objatie a maznanie nikdy..:( ach, už ani neviem čo k tomu povedať...viem, že ho nezmením a ja som aj tak stále nešťastná, ale ja už nechcem meniť partnerov ani si žiadneho hľadať, nechcem :(((( mm a vy si napíšete 50 sms?? čože?? ach jaj :((( tak to ten môj pre mňa si raz za dva týždne nájde čas aspoň na jednu sms :(( aj ta je nemastná neslaná :(( a keby si chcem niekedy popísať na skype alebo len tak...to by bola strata času..proste je odlišný ako ja úplne..:(

A s tým domom už sme to preberali xy-krát..ale vždy som vyšla z toho ja najhoršia, že ho nechápem...pretože minulý rok prerábal celú spodnú časť domu, teraz už ako sa oteplilo sa chystá na hornú časť, kde by sme mali v budúcnosti bývať...tak stále hovorí, že veď to robí pre nás...oki, to bude, som na to pripravená, že to už s ním nebudem absolutne!!!! ale tento čas čo akože on považoval, že ma volnejší, že sa môžme jeden druhému venovať, tak je o ničom, pretože aj tak si vždy vždy VŽDY niečo našiel...:( ach, len ma hlava rozbolela, len by som plakala..:(

Lilly

Este som zabudla, že ked pride priatel ku mne alebo ja k nemu, tak vždy je to s prespatím do rána. Tak sa aj vyprevadime do prace a skoly :-P

Lilly

Ahoj Melinda,

tak prečítala som si tvoje príspevky. V takomto vztahu by som ja nevydrzala a bud by bola radikalna zmena alebo by som to ukoncila. Chapem priatela, sama som vyrastala v dome, kde sa vsetko tocilo len o praci, upratovani, vzdy novych rekonstrukciach a zdokonalovani pozemku. Zaberie to nenormalne vela casu.... Podla toho co pises, tak vlasnte nikam nechodite, vobec nevyuzivate vikendy, co je skoda. Ked ste aj vecer spolu, tak on je vzdy unaveny a iniciativa na sex je vzdy z tvojej strany, co podla mna tiez nie je dobre. mne osobne by to vadilo. Na tvojom mieste by som mala pocit, ze na 1. mieste u priatela je dom a potom az ja ( ja som tooto mala pri rodičoch, takže to poznam ) ...Urcite sa s nim porozpravaj o tom, povedz mu ako sa cítiš a že potrebuješ zmenu.

Moj vztah - pol roka.
Sme spolu cca 3-4x do týzdna. Cez pracovne dni sa vidime vecer, priatel pride ku mne na byt okolo 17tej alebo sa stretneme v meste. Ked sme u mna, tak klasika - pokecame, fim/serial a pomazlime sa :-P Víkendy travime spolu: piatok sa stretneme(16-17hod), ideme bud do mesta - disko, zahrat biliard,stolny futbal, kino a potom ku mne na byt, rano serial a relax v posteli. Ja studujem, takze sa potrebujem cez vikend aj ucit. Tak priatel tak okolo 13tej oddide domov. Ja sa poucim a vecer (okolo 19-20) sa zas vidime. Napr. pridem ja k nemu a zas niekam ideme sadnut von s jeho partiou alebo do wellness:-)
Niektore vikendy trávime celé spolu, niekam na výlet - napr. do Prahy, na chatu, zajtra ideme do Ženevy :-)

Inac si velmi vela piseme - myslim sms, vzdy ked nie sme spolu. cely den si piseme :-) Cca 40 - 50 sms za den. Asi to pride moc, ale pre nas je to zabava a piseme si radi :-)

melindaaa

Aké prepáč? :) práve naopak, veľmi pekne ďakujem, moc si ma potešila dlhým príspevkom, aspoň som sa dozvedela presne to, čo som aj chcela vedieť...:) a je vidieť, že sa ľúbite a tak by to malo vyzerať podľa mňa.
No ešte taká otázka by ma zaujímala, že či on alebo ty bývate na dome.
Pýtam sa preto, že to vlastne súvisí aj s mojim problémom, keďže okolo domu je vždy veľa roboty, no a ja od malička zvyknutá len na byt to nejak neviem pochopiť alebo teda nepredstavujem si takto žiť.

No a môj hlavný problém teda, kvôli ktorému som založila aj tento príspevok je, že ja s tým mojim som teda asi každý deň. To sa niekomu povie, že každý deň? Čo viac by som chcela...človek by si pomyslel, že ho už musím byť až presýtená, no opak je pravdou, pretože sa cítim len sama ako keby ani nemám žiadneho partnera...
Dôvod: od pondelka do piatku sa vidíme tak najskôr asi o 9, o 10..to by bolo ešte v pohode, keby je on pri zmysloch, lenže keď ideme k nemu, vždy vždy vždy zaspí...a ak raz sa stane výnimka, tak aj tak mi nemá čo povedať, okrem roboty nič..a ak sa ho ja nedotknem, tak on sám od seba nezačne...jedine ak má už veľké chute na...vtedy sa asi prekoná..a potom samozrejme už duplom zaspí...pretože okrem toho, že príde domov z práce asi okolo 5, vždy má doma ďalšiu robotu, v záhrade to a to alebo doma to a to a vždy niečo..:( preto ja už nemávam ani náladu k nemu chodiť, pretože ho potom len musim asi dve hodiny budiť..:( takže taký je celý týždeň vrátane piatku...no ďalej je tu víkend, sobota nedeľa..takže v sobotu tiež robí doma, povinnosti atď,...jeho vysvetlenie je, že to je jediný deň kedy môže robiť...takže na to, že by ho mohol stráviť so mnou môžem zabudnúť..:( a zase sa vidíme len večer a to buď zaspí ako vždy..alebo ja sem tam vybehnem s kamoškou a on sa pridá na chvilu a potom ideme domov...no a nedeľa, to je jediný deň kedy nerobí, tak ale poctivo musím s ním chodiť do kostola, lebo je silný veriaci...no a potom ešte keď ideme domov, tak tam sa zdrží hentam sa zdrží a už sú 3, 4 hodiny a deň je fuč, to dáme aspoň prechádzku a potom ideme k nemu a zas je to o tom istom...neviem či si to len vsugerujem alebo to len zle vnímam..možno by som sa mala tešiť, že je taký pracovitý??? no to je obdivuhodné, ale čo z toho keď som stále sama :((((

DontWorry

A ci je nadseny alebo znudeny. Je normalny :D. Znudeny urcite nie, vzdy je rad ak ma moze stisnut, pritulit, posalit sa atd. Zeby bol cely bez seba ak ma nevidel 24 hodin, to tiez nie. Ak je doba kedy sa nevidime viac dni kvôli tomu ze ja alebo on sme odcestovani, tak vtedy sa na seba velmi tesime, pochopitelne :)

DontWorry

S priatelom som uz tri roky. A tak ako to bolo na zaciatku, rovnake je to aj teraz, nijak sa to nezmenilo, comu sa tesim, lebo som si myslela, ze ta intenzita stretavania sa zmierni.
Za cely tyzden sa vidime aj 4-5 krat a niekedy aj 6. Velmi ojedinele sa stalo, ze sme sa videli menej nez 3.
Cez pracovny tyzden sa vidime vlastne az podvecer, lebo cez den mame samozrejme svoje povinnosti. Neriesime, ze dnes sa uvidime a zajtra nie. Vzdy je to velmi spontanne. Pocas dna si aj zvykneme pisat a vtedy sa dohodneme co sa robi vecer. Ak ma jeden z nas program, tak sa o tom baviem den pred na spôsob ze zajtra som s kamaratmi/kamaratkami, proste aby sme si nerobili plany a aby nedoslo k pripadnemu konfliktu :D.Ak sme spolu na konci pracovneho dna, tak vzdy je to nejak od tej siedmej asi az do jedenastej, niekedy polnoci. Cize relativne dlho. Ak mame este co robit vecer, tak na dve hodinky urcite.
Pocas tyzdna sa vidime cez den hoci ak mame pauzu a ideme spolu na obed niekam rychlo. Pridem ponho po skole do prace a tak. Cize to je taka hodinka casu.
Vikendy travime spolu vlastne stale. A to uz aj cez den. Je to individualne. Cez vikendy je aj väcsi priestor na akcnejsi plan/program. Ale väcsinou je to cele popoludnie alebo aspon cely vecer. Nakolko ja musim makat do skoly, tak si davame taky kompromis, ze teraz par hodin chcem mat cas na seba a svoju robotu a potom zvysok som s tebou - on detto.
No a ak sme spolu tak robime vselico! Neda sa to nazvat vyslovene stereotyp. Ak idem k nemu vecer a teraz co bola zima tak sme pozerali oblubeny serial, alebo nejaky film, hravame spolu hry alebo daco uvarime, nakupime si sladkosti a napchavame sa :D. A niekedy v priebehu vecera unho sa postavime a ideme na pivko. Inokedy sa ideme kulturne vyzit - divadlo, sem-tam kino. Dobra vecera alebo vecer s priatelmi pri biliarde, futbalku, spolocenskych hrach.
Spime u seba asi kazde dva-tri tyzdne a ak chceme mat fakt sukromie tak ideme na moju chatu. V zime sa nam nechcelo, bola tam zima a trebalo to cele vykurit.
Asi tak, prepac za dlhy prispevok :D Ale ja mam otazku na teba. V com vidis problem ty? Preco si myslis ze si narocna? Ide len o to sa vediet dohodnut a v pripade ak mate svoj program tak si nechat volnost ;) Napriek tomu, ze my sme takmer nonstop spolu tak necitime ponorku ani nic.