Stala unava, nepritomnost

Lulu2011

ano poznam, mam to denne, svet akokeby bol v hmle, niekde za oknom, trapi ma to uz pekne dlho a ta unava je hnusna (

asset

Ja to mavam tiez dost casto. Pomoze mi vzdy dobra zivotosprava- vela spat, zdravo sa stravovat, pohyb, obmedzenie casu straveneho za pc.
Ja to zvalujem na kandidu, ktorou uz dlhsiu dobu trpim.

innerworld

inak,co sa tyka zasaditej stravy,stale mi nie je jasne,ci sa tam pocita aj ovocie v konzervach (kompoty z obchodu) alebo iba surove. a taktiez susene ako napriklad hrozienka.

Itta

Mas tazko prekysleny organizmus. Nastuduj si to na internete a mozno ti to zachrani zivot. Precitaj si o zasaditej strave - taka strava uz vyliecila aj rakovinu mnohym ludom, nieto este unavu...

Nikoleta_01

Pripájam sa k vám. Tiež mám podobné problémy, ale je to u mňa variabilné. Jeden deň som fit, na ďalší som unavená ako pes a vedela by som zaspať aj na stole pred počítačom.
Ja som už vyskúšala všetko možné čo mi odporučili - Wobenzym, Magne B6, ale zatiaľ nič.

innerworld

Multilevel: co sa tyka toho kratkodobej nepritomnosti,tak som na tom ako tvoj manzel:) Ale unavu citim uz taky rok,i ked mala som aj chvile,ked som byvala menej unavena. Mozno to bude tym,ze som predtym viac cvicila :) No oddychnuta uplne...to si uz ani nepamatam.