Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Klebsiella Pneumoniae

Monii28

Prosim o pomoc,mam tuto bakteriu aj s manzelom.Mne sa prejavuje gynekologicky a manzelovi urologicky,obaja mame minimalne tri liecby antibiotikami za sebou a nic nepomaha.

Monii28

Prosim o pomoc,mam tuto bakteriu aj s manzelom.Mne sa prejavuje gynekologicky a manzelovi urologicky,obaja mame minimalne tri liecby antibiotikami za sebou a nic nepomaha.

eriksarmir

dobry den, prosim pana RNG o pomoc, bojujem s bakteriou klebsiela a antibiotika mi nepomahaju, poradite mi prosim ako sa toho zbavit?

klepsidiella

Dobrý deň
chcem sa spytat na uzivanie Citricidalu v tehotenstve, v 2 a 3 trimestri... Ide o zistenee Clepsidielly vo vytere z posvy. Bez nejakych priznakov. Kedze po prestudovani internetu vsade pisu ludia skusenosti, ze ATB vacsinou aj tak nezaberu, chcem sa spytat na Citricidal, ktory doma aj mame ale neviem, ako je to s uzivanim v tehotenstve ( mam pocit, ze chinin obsahuje a ten tehotne nesmu....)
Dakujem vopred za nazor.

RNG

Citrovital je velmi malo ucinny. Odporucam ti zohnat si pravy citricidal, tj taky, co jasne hovorize obsahuje quaternialne zluceniny Roztok z neho sa da pit kedykolvek a dokonca aj v kmbinacii s atb, hoci osobne neodporucam breat atb, kedze znicenim crevnej probiotickej flory podporia rozne mikroby v tele, na ktore su atb nie ucinne. Najma rozne hlienove kultury, plesne a candidy.

mejka1011

Dobrý deň, chcela by som poprosiť o radu. Otec prekonal septický šok, čaká ho operácia - perforácia pažeráka. Ma nasadený liek amiokordin. V nemocnici sa nakazil baktériami - klebsiella pneumonie,... je možné mu podať roztok citricidalu ? poprípade postačuje rozotk citrovital ? či mu môže uškodiť ? Poprípade ak by to mohol aplikovať v akých časových intervaloch po užití amiokordinu ? ďakujem za pomoc a radu.

RNG

Mnohe urinarne nakazy sa daju odhaknut a splachnut mocom, ked pouzijes cukor D-manozu v davkach 2 gramy(pol lyzicky) kazde 3 hodiny
A daju sa potlacit casto napr Berberinom v davkach 2 x 1 gram. Berberin je ta ucinna latka v cranberry/brusnicovej stave, kde sa nachadza ale len v dost malych mnozstvach, takze na ucinnost musis zjest aspon 50 gramov ovocia viackrat denne.

ruzicka vonava

trojklanny, mozno tebe ustia pluca do konecnika, ale zenam bezne nie. na zly sposob hygieny poukazuje pritomnost E.coli alebo enterkokov.