Problem

Príspevok v téme: Problem
yuyu

mam prob mi sme sa s chalanom už o tom bavili a navrhla som počkať lenže mam pocit ze by už mohlo aspoň k niečomu dojsť nemusí rovno ku sexu ale neaké poznávanie by sa hodilo on sa od vtedy o nič nepokúšal ako mam naznačiť že si môže dovoliť viac? Este pre info ja mam 16 a o 19 prosím poradte

jotela

nehnevaj sa, ale podla mna si na sex este prilis mlada. v takom veku clovek este nenajde lasku na cely zivot, je to len take krasne poblaznenie, ale este nie trvacny vztah. teraz si v puberte, tak sa ti tieto dristy zdaju staromodne. Ja som mala prvy sex, ked som mala 21 a s clovekom, ktoreho si budem teraz brat. Takze som sla na istotu. Neber to ako kazanie, ale nechcem, aby si raz lutovala, ze si v mladosti urobila taku vec. Minulost sa uz totiz neda vratit. Kludne sa pozkavajte, hladkajte a tak, ale s tym najintimnejsim by si sa nemala ponahlat. Podla mna by clovek mal mat sex len s jednym partnerom. Ked sa napr. raz rozides s tymto chalanom a vzhladom na vas vek sa to moze stat, pri dalsom priatelovi to budes lutovat, budes sex porovnavat a nebude to dobre. Moja kamoska to totiz spravila. Mala v tom case 17, bola poblaznena. Potom sa rozisli a ona si v 20 nasla priatela na cely zivot a strasne jej je luto, ze prvykrat to nebolo s nim. Ale cas sa neda vratit. Aj jej priatel bol trochu smutny z toho, ze nie je jeho prva. Takze panenstvo by si si mala uchovat pre toho praveho. Inak mozes mat vycitky svedomia.

fiskulina

a co keby si mu pri bozkvani alebo tak nasmerovala ruky tam kde chces aby sa ta dotykal a potom uvidis ako dalej ... :)