ahojte prosim vas nemate kontakt na lekarsku kozmeticku chclea by som ist na cistenie pleti ale k naozajstnemu odbornikovi mam problem s uhrovitou pletou velmi pekne dakujem
lekarska kozmetika a akne
tak mne zabrala najlepšie lekarska kozmetika Dado Sens Pur Derm (je bez mineralneho oleja, ropnych derivatov, farbiv, parabenov, silikonov) predavaju v specializovanych lekarnach, pracuju s nou aj v salonoch kras. zalezi odkial si!
ahoj skus kozmetiku HERBALIFE ta ti urcite pomoze
odkiaľ si??? určite zájdi ku kozmetičke ale tiež si aj musím čistiť plet ako napísala veverička...ja som bola len 2x zatial u kozmetičke a zlepšielo sa mi to o 200% ale zároven si plet aj čistím
mne na uhriky prospieva kazdy den si cistit plet (nezabudni pouzit aj cistiace mlieko aj tonikum. mlieko pory otvara a cisti, tonikum ich uzatvara). ale necakaj zazrak zo dna na den. a tiez by si mala zo stravy vypustit mastne jedla a hlavne fast food. prajem vela zdaru
ahoj moja vyborna lekarska kozmetika je v INTERKLINIK, je tam pani doktorka FEIX velmi mila a fakt dobra odbornicka...pozri aj stranku www.interklinik.sk ta by ti mohla pomoct