Nevládzem už žiť, nebaví ma to, najradšej by som zomrela. Čo mám robiť zo svojím životom, ktorý je úplne bezvýznamný a bezcenný.
Mám problémy s rodičmi, s priateľom je to veľmi zlé, trpím bulímiou a neviem si rady, bojím sa s tým priznať . Mám zničený celý život. Čo mám robiť.
Nevládzem žiť
Sevas Swetlus. Pripajam sa k tym, ktori Ti radia psychiatra. To, co sa s Tebou deje, nie je sranda, myslim to vazne. Tvoje zdravie a hlavne zivot stoja za omnoho viac, nez aby si kvoli akemusi strachu alebo hanbe k lekarovi nesla. Teraz mozes ist dobrovolne a do ambulancie, neskorsie, ked to neporiesis teraz, mozes skoncit nedobrovolne na oddeleni (psychiatrii). Myslim, ze ti je jasne, co je lepsie. A psychiatra nenavstevuju len ludia naruseni, bola by si prekvapena, kolko ludi k nim chodi (podnikatelia, muzi-zeny pred alebo po rozvode, mladi, stari, teenageri...). Chod, dobre ti radim.
Ked sa ti zivot otoci chrbtom, mas najlepsiu prilezitost, nakopat ho do zadku.
ahoj, ja ti tiež odporúčam psychiatra, bola som na tom podobne, antidepresív sa nemusíš báť tie vedľajšie účinky sa u väčšiny ľudí neprejavia a určite ich nebudeš musieť brať celý život... mne veľmi pomohli dostať sa z najhoršieho :) alebo skús zatiaľ ľubovníkov=y čaj kľudne aj 3x denne + horčík.. hlavne neostávaj nečinná
A mna by predsa len zaujimali aspon 3 veci/vlastnosti/cinnosti, v ktorych si dobra, vynimocna alebo ktore sa ti na tebe pacia! Aspon 3,davaj.
na to je psychiater.. lebo sama sa z toho nedostaneš
dakujem..naozaj sa nechcem porovnávať..ja viem že moje problémy su mozno oproti iným nic..len ja si s tym zial nepomozem...depresie nedokazem porazit
Ludia, o je to s vami?? ona sem prisla po radu, nie sa porovnavat kto ma horsie problemy a kto ich vie zvladnut lepsie, kto sa psychicky lepsie drzi! preco jej namiesto rady este viac ublizite?? to ju nenakopne do toho nieco zacat robit, ked poviete ze vy mate horsie problemy...
a B.Z. - ok, ze si to myslel vseobecne, ale tak si teda na to zaloz zvlast temu a tam sa vyzaluj, ake su zeny prestrasne bytosti a nepis to tu babe, ktora sa citi byt na dne a tym ju este viac potopis...
Preboha, co je to s vami, nechapem!!! ked nechcete poradit ale este viac zneistit nestastneho loveka, tak radsej nepiste, je vam potom lepsie, ci co?!
nechapacka ako poniektore tuzite byt dobrovolne nestastne
Ja mam tolko problemov, ze bys neverila draha Swetlus .... a ?
Skús ipcko.sk
Sorry, ale to bolo VŠEOBECNE, len mi to napadlo.