Na internete je teraz taky prístroj na zväčšenie penisu.Skúšal to niekto?.Kto vie o tom viac? pls poradte ci sa to fakt oplati????
Väčší penis?
ludia co blaznite .... mam 16 rokov a moj penis ma 16,5 a ja si myslim ze to je uplne v pohode .... sak nebojte oni este dorastu .. ludsky penis rastie az do 20 rokov zivota !!!!!!!! takze neblaznite !!!!!!!
chlapci moji ja ma 5metroveho a staci my
ahojte mam 16 cm a vediem sexualny život v pohode dokonca mi priatelka povedala ž eje velky čiže mal asi predtym menšie nastroje nieste samy! a ano ekzistuju tablety n azvečenie penisy ale su to kulturisticek tabletky! tzv bičie hormony ti dokažu predlžit penis až o 10 až 15 cm len je tu problem že maju vedlajšie učinky ! (nemusi ti dorast močova trubička a je to asi dost neprijemne ked ti budu davat infuziu alebo niejaku hadičku do penisovej dierky ) a može nastat aj ako vedlajši učinok 3až 7 dnova neustala erekcia a verte po troch hodinak neustalej erekcie to už boli ale niektory kulturisti ich beru ale po dohode s trenerom alebo lekarom
chlapci...na dlzke nezalezí ....fakt nie !!! ked uz ... tak na hrubke..ale sikovny a pozorny chlap nemusí mat ani dlhy ani hruby....treba sa viac venovat klitor. a bradavkám a dlhé bozky trochu nacápat na zadocek :D...to je dolezité .... nie neaké cm....moj partner má priemer....a ani netuzim mat v sebe neakych 17-20 cm..... moze to poskodit krcok maternice a sposobit nepríjemnosti s tím spojené......takze chlapci budte zo sebou spokojny.... :)) cau cau
:))
pani, myslim si ze nemusite mat nad 17 cm pretoze vnutro posvy mera len 15 cm a je prijemne ked ho tam das cely ako keby si ho tam mal dat len do 3/4 nije?.. neberte ziadne tabletky ani masticky lebo to nezabera...vazne.. zenu mozete uspokojit aj jazykom :)) improvizujte :))
a mam 14.5 cm a promlem s nim nemam ani ja ani buchty:)takze bez obav