Na internete je teraz taky prístroj na zväčšenie penisu.Skúšal to niekto?.Kto vie o tom viac? pls poradte ci sa to fakt oplati????
Väčší penis?
Ahojte mám 12. rokov a geco mi už tečie,
ale mám malí penis dáte mi nejakú radu?
Čaute panstvo... len buďte spokojný s tým čo máte... pokiaľ sa naučíte poriadne narábať s tým čo máte tak to vám bude úplne stačiť... narodili ste sa tak prečo to meniť... také veci ako sú napr. tie tabletky žerú len hlúpy američania ktorý nikdy nebudú spokojný... tak prosím vás neopakujte po nich a ako som uz podotkol uspokojte sa s tým čo máte... :)
Vyskusaj pripravok VIMAX (ja som ho kupil vo Velkej Britanni ale myslim ze sa predava aj na inzerciach ako predaj.sk)! Jedina vec co mi pomohla na zvatsenie penisu pretoze funguje na principe zvysenia krvneho toku do penisu a skutocne bol moj penis po par tyzdnov uzivania vacsi a sirsi. Vyskusal som uz vela pripravkov ale toto je vazne bomba !!! Bohuzial s pristrojmi skusenosti nemam ale liekov som uz vyskusal milion :) Penis sa mi za dva mesiace zvacsil z 15cm na 19 takze spokojnost:)
Joj som bol stastny ze aky mam a po docitani toho tu som nasraty akurat mam naopak dlhy 17,5cm a len siroky 3,8 cm :( taka spilka kurňa
Tu maju na to rozne spacialitky :))
zvacsenie-penisu.okshop.sk