Vojak

Príspevok v téme: Vojak
active

Zdravím, chcel by som sa stať vojakom, ale nikde mi nikto nevedel nič povedať, aj som písal emaily a nikto mi nič neodpovedal, neviete o niekom, kto by aj komunikoval alebo poradil? Poprípade tu nie je nejaký vojak alebo niekto, kto nejakého pozná? Ďakujem za všetky odpovede, môžete aj na email herebaci@azet.sk

pompiKolacik

Dobre som poznala jedneho nadherneho muza, vojak, legionar, vysadkar a .... to je jedno . V podstate mal tazky zivot a tie zazitky v nom zanechali taku rozorvanu dusu, ten jeho tazky zivot z neho vytesal tvrdasa. Hrozne vela ludi ho milovalo. No ak ti mozem poradit, nerob to, nikam neutekaj.

0vecka

mne to tiez pride chore... ja by som to zobral ak by to bolo dobre zaplatene ale riskovat zivot casto v nemoralnych akciach je podla mna dost divne

active

Postielka1: Každý vyrastal inak a každý je vychovaný inak. To ale sám/sama vieš. Ja som bol vychovaný k zodpovednosti, ochote a tak podobne, veci okolo toho, mám 19 rokov a po všetkých brigádach, či pracoviskách si to nikto nevážil ani nevšimol, takže som bol svojim spôsobom "nevyužitý". Ďaľšia vec by bola istota, kde inde nájdeš istotu? Prečo by vyhadzovali dobrého a oddaného vojaka len tak?(samozrejme netvrdím, že to tak so mnou bude). A posledná vec, žiadna iná práca by ma tak nenaplnila ako toto...

postielka1

vzdy ma zaujimalo, aku ma niekto motivaciu stat sa dobrovolne pesiakom na kohosi sachovnici, nechat si nim rozkazovat a ist polozit zivot za jeho zaujmy... trochu chore nie?

active

Ďakujem za odpovede, mne možno ani nejde o peniaze, ak by som bol sociálne zabezpečený, ale samozrejme nejaká pláca musí byť. Disciplínu mám na 100% zdravý som, už len vylepšiť kondičku a som pripravený na všetko. Práveže v zahraničí by som chcel pôsobiť najviac.

joro

No skus keď vieš posluchať bez odvrávania, plniť rozkazy, stále byť v pohotovosti a musíš mať hlavne dobry zdravotný stav. A čo od toho očakávaš chceš byť na Sk alebo niekde za hranice -možno zarobíš prachy ale čo keď Ta najde nejaka zabludena strela ano zomrieť môžeš aj doma každa minca má dve strany. V každom prípade dobre porozmyšlaj a rozhodnúť sa musíš aj tak sám.