caute baby .chcel by som pocut vas nazor ci sa vam pacia chalani co posiluju??.....ci to na vas nejak posobi alebo co si o tom proste myslite?
co sa vam paci??
moj priatel je chudy, teda ma taku fajnu postavu akurat...no a vzdy ked mam na to naladu a poviem mu zeee cem vidiet svaly jeho tak sa len usmeje a ty koxo ja neviem de to bere..vobec necvici ale ma take fajnucke svaly,,,nie moc velke ale ani neni sparatko..je fajny..a ked napne tie svoje rucicky a brusko..joj jaky sexos...toto sa mne paci..nic netreba prehanat.....:-))
jEEJDA JA MILUJEM HOKEJISTOU ... AJ JA CEEEEEEEEEEEEEEEEEEM :)))
Tu nikto nevravi o namakanom hovadu ale o peknej postave. na to staci cvicit trosku proste aby boli dake tie svaly a to je pekne. jasne ze nikto nece dakeho nabuchanca ale zasa ani sparatko ci daky tucko neni nic moc..
fuuuj...mne sa to priam hnusi...ako nevravim, ze nejaky ten sval je zly ..ale zas take namakane hovado nemusim..ale kolko ludi tolko chuti
hmmmm...... :o-))
Je to krasne... len to netreba prehanat. ale urcite aspon trosku svaly a tak su lepsie jak nic
vôbec nie! :( (a uz vôbec nie taki, co vyzeraju akoby prisli z melonovej brigady!)
MNAM :))