Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Farbenie vlasov po henne

Príspevok v téme: Farbenie vlasov po henne
incoole

Ahojte, prepacte ak tu uz tato tema bola, ale nestiham to hladat momentalne..

farbila som si vlasy hennou takmer 3 roky...no potrebujem zmenu farby dost "radikalnu" a hennou to nejde tak som premyslala nad farbenim chemickou farbou

nehennovala osm viac ako mesiac, takze teoreticky by som chemiu pouzit mohla, ale chytiii mi to, po tolkych farbeniach hennou?

ak mate v plane ma presviedcat nech nefarbim chemiou ked 3 roky farbim hennou, tak ani nemusite, mozno to olutujem ale potrebujem to vyskusat, odhodlavala som sa na to dlho, kedze na vlasoch som "zavisla" a chcem ich mat pekne, zdrave,,,,no zmena je zivot :)

dakujem za info

rebeka 12

ja tiez chcem po 7.rokoch seknut s hennou.Vysusuje mi konce vlasov a casto musim prepchavat odtok v sprche-pouzivam praskovu,z ktorej je pri oplachovani piesok.Ked chemka nebude robit dobrotu,vzdy sa da vratit k henne.LENCA, ako sa ti ta alergia prejavila?A ten PPD?dala si robit rozbor?

lenca.

rok som farbila hennou, ked som chytila silnu alergiu na hennu bol tam zvyseny obsah PPD, tak som s tym sekla, ajtak som po henne mala vlasy ako slama suche, hned som zacala farbit chemickou farbou,odtiem podobny henne, nemala som inu moznost, s odrastami som po svete chodit nechcela a som spokojna, henna nikdy viac