Ako pôsobia SSRI? Klinická depresia

Príspevok v téme: Ako pôsobia SSRI? Klinická depresia
henra77890

Ahojte potrebujem poradiť už od decembra trpím klinickou depresiou stredne ťažkou s úzkosťami a depersonalizáciou ... pred 3 týždnami som to začala riešiť beriem už skoro 3 týždne Escitil + mi psychiatrička predpísala na večer Frontin ale ten už nechcem brať lebo sa mi hrozne ťažko po ňom ráno stáva a je návykový a nepociťujem potrebu ho brať na večer nemám problémy so spánkom... myslím že ad zabrali dokážem už normálne žiť fungovať postarať sa o ebe pred tým som každé ráno mala pocit že si nevládzem ani umyť zuby, taktiež ma prešla hrozná únava ... ale tento týždeň sa mi znova vracajú úzkosti asi pretože som teraz sama na izbe na intráku alebo ja neviem... je to len niaky prechodný účinok AD a znak toho že už bude dobre alebo čo??? Lebo sa stále necítim absolutne v normálnom stave, stále nevnímam svet rovnako ako pred tým... som prvý rok na vš, jednej z najnáročnejších a prvý semeter som ešte zvládla v pohode ale tento netuším ako dokončím... neviem sa sútrediť teraz na učenie... mám chuť vrátiť sa domov a na všetko sa vykašľať ale viem že nemôžem lebo som dospelá nechcem byť rodičom ktorý toho majú teraz aj tak dosť na príťaž ... neviem čo mám robiť na túto školu mám momentálne chuť sa vysrať ale stále robím 100% všetko preto aby som ju zvládla, aby mohli byť rodičia na mňa hrdý :( a ak ju nedokončím čo budem robiť zvládnem to na vš alebo sa mám zmieriť na celý život s niakou otrockou prácou lebo na vš nemám? :( a hlavne ani neviem prečo mi tá depresia vznikla všetci lekári mi povedali že z chronického stresu ale ja si myslím že v tom bude niečo viac a neviem prísť na to čo ... a pochybujem že by v tom pomohol psychológ absolutne im neverím a ja niesom sama mám kamarátov mám sa komu vykecávať

Ďakujem za všetky príspevky, plus by som bola rada ak má niekto skúsenosti s astrálnym cetovaním lebo mne sa to stáva mimovoľne v spánku a niekedy mám pocit že takto sa na mňa niečo nalepilo alebo čo

Ameliee

AHoj, aj depresia vznika zo stresu a uzkosti. Bavi ta ta VS co studujes? Ak ano, a nie si tam len zo strachu z buducnosti, ale je to to co chces aj v zivote realne robit, nemas sa coho bat, skuska sa da opakovat a stale sa da vsetko poriesit. Hlavne nech to je to co ta naplna a nerobis to so strachom, a len kvoli tomu"aby na teba rodicia boli hrdy". Dnes skoncis VS a caka ta castokrat nie praca tvojich snov na zaciatok ale urad prace. dolezite je ist si krok za krokom za tym co ta bavi a chces robit. Zvysok je nepodstany, ak mas dobrych rodicov a dobre zazemie. Ad inak trochi trva kym zaberu poriadne. drzim ti palce.