Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudnutie spolu

mirka_2395

Ja som dnes tiez zatial jedla iba ovocie-banan+jablcko :-D este si do vecera planujem uvarit zihlavovy cajik(ten mi pomaha na akne),tak uvidim,ci to vydrzim :-D No ja vazim 64 kg,ale chcela by som schudnut aspon na 55,mozno aj menej ;-)

Katusik454

Takze budeme 3? :) ... Ja som dnes iba na ovocí a zelenine, musim si podľa diéty upraviť pH. Vy ste ako začali? :)

ivkaaaa-1234

Ja by som sa na to dala :) taktiež potrebujem schudnúť nejakých 6 kg do leta :) ale asi by som to chcela bez nejakej extra diéty, len sa začať zdravo stravovať a veľa hýbať :)

Katusik454

No tak to je super ze nejes sladkosti. Ja mam s tým problém hlavne ked som doma a nemam co robiť. Aj teraz som bola 2 týždne pn a hneď som jedla viac. :D koľko inak vazis? Ja mam 61 a chcem na tých 55-54 kg schudnúť. Do leta sa nám to snáď podarí :P . Hneď ako doberiem lieky plánujem začať aj s posilkou.

mirka_2395

Fuha,zlozita misia ako vidim :-D ja som pred mesiacom vysadila sladkosti,prvy tyzden to bola hroza,som myslela ze sa bez nich zblaznim :-D ale teraz je to uz ok,uz mi ani nechybaju...no ja by dom chcela do leta schudnut aspon tych 8 kg(dufam,ze sa podari) ;-)

Katusik455

Tak ja mam doma už dlhší cas diétu od LR... Vlastne by som mala jesť iba tie polievky a koktejly, zeleninu a ovocie. Je to dosť tažké vydržať ale poznám viacero ľudí ktorým sa s týmto podarilo schudnúť veľa kíl. Hádam to zvládnem lebo ma už vážne nebaví takto vyzerať :D