Dobry den, mam taky problem, som agresivny na rodičov...mam 29 rokov, VS vzdelany, mam vysoke ego, vyzeram dobre, staram sa o seba, ..... mam za sebou aj pol rocnu ambulant liecbu na depresiu a uzkost ked som mal 26...podnikam a som aj zamestnany...ale stale nespokojny...uspechy sa este nedostavili ako si predstavujem .... co kolvek sa ma rodicia pytaju, tak iba odvrknem resp. nebavim sa s nimi, nežijem s nimi...mam priatelku...ale aj s tou mam problem...mam pocit ze sa stale hladam v zivote alebo je to chyba v mojej hlave alebo zla vychova ...ale uz mi to ide na nervy a som agresor voči blizkemu okoliu....mam či nemam zajsť za psychologom...vyhladavam milenky...som akysi divny....nechcem takto žiť.......
Agresivita voči rodine
hm ja neviem ci som nervozny zo seba, alebo z partnerky alebo z čoho....jednu vec som si začal uvedomovať, že môžem mať inú, atraktívnejšiu, i ked nie taku dobrú = človek ako je tá moja teraz....asi som idiot....si nejak teraz všímam dlhonohé, krásne, vysoké inteligentné ženy...pred tým som na takú nemal ani vizážou a ani kontom...teraz kludne...ale fajn krása nie je všetko, ale čo tak taká dlhonohá a aj dobrý človek?? to už by bolo terno a poznám ich niekolko....bože odpusť mi, neviem sa rozísť....možno moja nespokojnosť nie je v tom že chcem viac, ale vo vzťahu....som emocionalny mrzák...
Milý Tadeus. Prvou pozitívnou vecou pre teba je - že si svoj problém uvedomuješ. Mal by si navštíviť psychológa, psychiatria - nestrannú osobu, s kt. rozoberieš svoje problémy. Možno ťa trápi, že sa ti nedarí,tak ako by si si predstavol. Ale komu sa darí?! Kto je v dnešnej dobe so všetkým spokojný. Treba sa snažiť a úspech sa určite dostaví. Ubližuješ svojím správaním sebe, rodine a v neposlednom rade aj priateľke. Ak nezmeníš svoj prístup k životu a vzťahom, ostaneš sám. Skús sa porozprávať aj s rodičmi - otvorene, tiež s priateľkou. Ego je fajn, ale všetkého treba s mierou. Verím, že dosiahneš to po čom túžiš - a to svoju zmenu aby som bol lepším a hodnotnejším človekom.