Nekonečný smäd

Príspevok v téme: Nekonečný smäd
zidanus1337

Ahojte. Chcel by som sa spýtať na jednu otázku.. ide o to že som stále smädný za deň vypijem aj 3-4l čistej vody a hneď potom ako sa napijem som zase smädný a ešte k tomu chodím každú pol hodinu na malú.. chcel by som vedieť či je to začínajúca cukrovka. Pravdaže navštívim doktora ale asi až o týždeň.. teraz na to nemám čas. Ešte niečo, nemôže to byť zmenou životného štýlu ? v posledných týždňoch stále po škole idem do posilky (každý deň po 45min) prestal som jesť fastfood (moc som ho nejedol ani predtým..) a prestal som piť sladené vody. Namiesto toho pijem stále iba čistú vodu. Všimol som si že som aj trochu schudol. Vážil som 88kg a teraz mám 84 a moja výška je 198cm. Predom ďakujem za každé odpovede.

zidanus1337

nemôže to byť tou zmenou? že som začal cvičiť zdravo jesť atd.? cvičim už asi 5 týždňov a takýto smäd cítim už asi 5dní.. predtým som sa s týmto nestretával.. bojím sa cukrovky :(

lilyiankaa

cukrovka ako vyšitá ... schudol si, stále chodíš na wc a veľa piješ .... len to nezanedbávaj a lekára navštív čo najskôr