Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko nas takych je? :(

Príspevok v téme: Kolko nas takych je? :(
janta

Viem ze na zaciatku sexualneho zivota byva problem s vlhkostou u zeny, ale je normalne ked som vobec nie vlhka, to budem do konca zivota odkazana na lubrikant? Ked to clovek cita ako niektore slecny priam "tecu" a u mna ako na pusti, potom partner prichadza o ten krasny pocit ze jeho partnerka je vzrusena a ze je vsetko take ako ma byt.Su tu take zeny co musia stale pouzivat lubrikant, alebo je to skor ojedinele? A nie je to tym, ze by sme preskocili predohru...dakujem a nice day

janta

Tak to si ma potesila, len az prax ukaze ci to pojde tak fajn. A zas boli sme spolu len velmi malinko, velmi tusim potom, aby aj on videl ze sa mi to paci, aj ked zatial neprezivam vzrusenie, je to iba prijemne a tesim sa nato aj ked stale s istou davkou strachu. Budem optimista a raz to musi prist...Ď

katika22

ahoj janita... ja som na začiatku mala ten istý problém a to iba na začiatku sexuálneho žitia, neviem síce ako dlho už spíš so svojim partnerom, no teraz s mojím miláčkom mám opačný problém... som až príliš vlhká, niekedy sa až pri partnerovi hambím a čoraz dalej som tam dole mooooc vlhká, no a ked mi tam chce ísť pusou, tak sa idem vždy ešte umyť vodou, a to som mala problém kedysi som bola taká suchá, že sa do mna nemohol dostať... ak ti môžem odporučiť, tak popros priatela, nech ti urobí orálnu predohru, neverím, že po tom ostaneš suchá... nemysli v tej chvíli na nič... len sa poriadne uvolni a oddaj sexu a uvidíš, že to bude lepšie... dúfam, že som ťa potešila