Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neustale bolesti klbov a svalov

Príspevok v téme: Neustale bolesti klbov a svalov
chris12

dobry den mam 18 rokov a mam neustale problemy s klbmi zacalo to minuly rok v lete boleli ma drobne klby na psrtoch lavej nohy zacalo to prostrednikom ktory opuchol a dalej to preslo ja vedlajsie prsty a aj sa mi zdeformovali maval som bolesti vo vecernych hodinach nemohol som spavat teraz ked si tam pritlacim rukou stale to boli aj ked chodim... Dalej mi to preslo do kolena ktore obcas boli viac inokedy menej na dotyk je ale citit bolest furt.. Dalej ma zacalo boliet lave rameno to boli hrozne bolesti taktiez v noci postupne to odisli ale na dotyk alebo pri nejakom zatazujucom pohybe to boli stale a k tomu vsetkemu ma zacal boliet aj chrbat a booest vystreluje na pravej strane a prave rameno obcas ma z toho bolieva aj hlava...bol som u ortopeda bral mi krv zistil ze mam zapal v tele a nizky vitamin D... Tak jedavam rybi tuk co to moze byt? dokazete mi pomoct alebo nejake rady? vetsinou rano je to neajneznesitelnejsia bolest ale ked chodim tak sa to rozhybe a je to lepsie ale bolest citim furt taktiez mavam obcas aj bolesti na lavej a pravej strane brucha dakujem za vsetky reakcie

ni-ka

urcite to nie je leukemia:-) pises ze to trva dlhsie,ak by to bola leukemia uz nie si medzi nami...okrem toho aj zakladny KO by ukazal nejake vyznamne odchylky od normalu...

ni-ka

odpovedam-ja som reagovala na to ze si pisala ze je treba slnko aby sa D vstrebal...preto som pisala ze D ani vapnik nemaju suvis so slnkom...
ovsem vitamin D podporuje vstrebavanie a vyuzitelnost vapnika...

chris12

Pojdem k tomu reumatologovi ale teraz to nepôjde lebo som v zahranici z este tu budem vyse mesiaca...a nemozu to byt priznaky leukemie alebo niecoho podobneho?

odpovedam

pokial viem, pre dobru vstrebatelnost vapnika telo potrebuje vit. D. takze nieco spolocne urcite maju ;-) tiez som si presla touto terapiou

ni-ka

inak aj ta ranna stuhnutost,ktora ustupi pohybom,migrujuce bolesti klbov,opuchy a vecerne bolesti poukazuju na nejake reumaticke ochorenie...

ni-ka

odpovedam-vitemin D sa bezne predpisuje vo forme vitaminu D3 napr. alpha D3,takze so slnkom nema nic spolocne :-) avapnik uz vobec nie :-)
ale suhlasim s tym ze treba ist opat lekarovi,najlepsie reumatologovi kedze ta bolia klby a svaly a mas aj zvysenu sedimentaciu...

odpovedam

vitamin D sa ti bez slnecneho ziarenia nevstrebe, teda aj uzivany vapnik k tomu je na nic. Riesenim by mohlo byt solarko, ale tak zase to ma tiez svoje rizika. Je to na tebe. Hlavne chod s tym k odbornikovi, pretoze tu na fore su len laici, nie lekari. nemozes sa spolahnut na to, ze ti tu niekto urci diagnozu, pripadne, ze bude spravna.

chris12

Mam vitamin D predpisany a bral som ho dokym som ho nevymenil za rybi tuk...a v poslednej dobe sa mi to dost zhorsuje aj brucho ma bolieva a kosti...