Potrebujem dôležitú radu. Pred 4 mesiacmi som začala užívať antikoncepciu. Gynekológ mi ju predpísal kvôli bolestivej menštruácií. Prvý mesiac bol strašný ale potom sa mi v podstate všetko upravilo ani bolesť nie je taká strašná. Veľký problém je v mojej nálade. Plačem stále, nezvládam rôzne situácie, stále mi je smutno, mám v kuse návaly úzkosti, obmedzuje ma to v živote. Hlavne preto že mám priateľa s ktorým sa stále hádame nadávam mu aj za také veci čo by som vtedy neriešila.Pribrala už som nespokojná aj z telom stále sa to zhoršuje. Ako mám zistiť či je to kvôli tomu alebo či som nespokojná vo vzťahu a mám jednoducho depresiu. Gynekológ mi pravdu nepovie.Dokonca si robí zo mňa srandu. Najradšej by som ju okamžite vysadila ... čo mám robiť??
Antikoncepcia a depresia
Toto ti snad nepovedal ziadny lekar, ved to by si ho mala potom hned ohlasit vsak to nie je normalne..
Antikoncepia sposobuje stavy uzkosti a depresie. Ak ju beries len kvoli bolestivej menstruacii skus pit napriklad alchemilkovy caj. Ak chces ostat pri HAK poziadaj o iny druh
áno začal mi či robím svojho priateľa rukov alebo ustami a či to prehltam že ak áno tak to nemám robiť lebo môžem otehotnieť ja vlastne neviem čo u neho ešte robím.... asi ju vysadím ...ďakujem za radu
robi si z teba srandu? to je urcite kvalitny lekar. vysad to. tiez som brala taku antiku. a ak mozes, zmen lekara.
ak si si nie ista, ci je to kvoli vztahu alebo liekom, povedz priatelovi ze potrebujes par dni pauzu a uvidis ci reagujes precitlivene aj ked si v inych situaciach a s inymi ludmi.