Ahojte.
Mám taký problém. Niekomu sa môže zdať vtipný, no je to absolútne pravidelné, v podstate každodenné, trvá to už niekoľko rokov, a často to prináša trápne situácie.
Ide o to, že sa pravidelne stretávam s akýmsi "vzduchom v krku", ktorý mimovoľne ide von - niečo ako grganie - ale nie úplne. Nazval by som to niečo medzi grganím, a "kyselinou" v pažeráku (nazval som to dobre?), ale vôbec to nepáli, neštípe, ako kyselina.
Stáva sa mi to aj niekoľko krát denne, v intervaloch niekoľko sekúnd. Ľudia sa ma zvyknú pýtať, či nie som hladný, pretože to znie podobne ako "škvrkanie v bruchu". Pocitovo to nie je nič nepríjemné, akurát cítim, akoby som si potreboval odgrgnúť - avšak ani to nepomáha - a výsledkom je srandovný zvuk, ktorý v tichých momentoch (skúšky v škole, čakáreň u doktora, vlak, a pod, prináša trápne situácie.
Neviete, čo to môže byť? Snažil som sa prísť tomu na kĺb, ak by to bola nejaká reakcia na určité potraviny, no deje sa to, nech robím čokoľvek. Jediný "liek", ktorý funguje je, že sa to nikdy nedeje keď rozprávam, kráčam, bežím, alebo niečo robím. Deje sa to iba keď som ticho, nič nerobím a sedím (spomínané situácie vyššie).
Vďaka za rady. :)