prosím Vás o radu!
Mám 18, jeden chalan ma chce už 4 roky. Neriešila som to nikdy lebo to bol a ešte je debilko..machruje sa, bije sa, predvádza sa, fajčí, pije..Vždy som chcela mať priateľa s ktorým budem už navždy, nechcem strácať čas s niekým s kým to nemá budúcnosť.
V januári a februári sme sa veľa stetávali, chodili von, na párty, denne sme boli spolu. Obetoval sa a nešiel s kamarátmi ale so mnou, prestal fajčiť, chcel mi vo všetkom vyhovieť, vozil ma, a tak..ja som s ním nikdy nechcela nič mať. v januári som ho s jeho kamarátmi \"podviedla\", s troma. išlo len o bozkávanie, nič viac. on sa to dozvedel a pohádali sme sa, stále mi píše že ma miluje ale že už je neskoro, že snáď mi to niekedy dopne že o čo som prišla. často mi hovoril ako chce mť so mnou rodinu, deti, budúcnosť..skladal mi básne, pesničky, stále mi vzyznával lásku. ja som mu to neopätovala lebo k nemu nič necítim. no teraz mi to prišlo strašne ľúto, pretože m jeho kamaráti nemajú radi, on je smutný že ako to dopadlo a je pohádaný s tými chalanmi, a ja som na sračky z celej situácie a neviem čo ďalej..mala som to s ním asi skúsiť že?:( on to so mnou myslel vážne..
Osudová láska?
"Vždy som chcela mať priateľa s ktorým budem už navždy, nechcem strácať čas s niekým s kým to nemá budúcnosť."
Už len toto hovorí o tvojej nevyzretosti. Pretože aj tie vzťahy, čo nevydržia dlho ťa niečo do budúcnosti naučia a tebe by to aj prospelo, podľa toho, čo si tu teraz písala. Takže sa zamysli nad sebou, čo vlastne chceš a očakávaš od ostatných, lebo si až príliš zameraná na seba, konáš pudovo (si zviera alebo človek). V láske a v takom vzťahu, aký chceš mať je dôležité, aby si brala ohľad aj na druhého, a tým, že toho človeka podvádzaš, tak dokazuješ,na taký vzťah nie si pripravená.
ty sa hlavne daj sama dokopy. nakoniec dobre ze ste neboli spolu, este by si ho viac namotala a zdeptala ho
nie si povinna s niekym chodit, len preto ze sa mu pacis /dobra rada do buducna/
nenut sa do vztahu z lutosti a pocitu viny. mas ho rada len ako kamarata a dobre vies, ze by vam to neklapalo.
trpim bulimiou, panickou poruchou, navšťevujem psychologičku..neviem prečo som si začala s jeho kamarátmi..teraz to veľmi lutujem, viem že je neskoro..
ja som mu to hovorila, denne, trávila som s ním čas lebo som chcela ja a aj on nech sa vo mne niečo pohne..
katarinakyd ja mám pocit, že ty ani nevieš, čo chceš povedať resp. vôbec nemáš pod kontrolou svoje city, pocity, nevieš ich rozlišovať, správne pomenúvať a najhoršie je, že sa aj napriek tomu podľa nich riadiš. Si egocentrická a ťaháš ľudí za nos. Keď si s ním nechcela nič mať, mala si mu to povedať a nenechať ho rozvážať ťa, dvoriť sa ti. V podstate si ho hnusne využila. A to, že si bozkávala troch jeho kamarátov a o sebe rozprávaš ako o slušnej svätici, ktorá chce mať jedného na celý život, no comment
Nie,nie nehaj ho tak...to uz zpisania vidno ze si nie vyzreta na vazny vztah.A sa mu necuduj ze sa on s kamaratmi nechce bavit.Praveze je viac vyzrety ako ty,ked sa na tvoje zelanie dokazal zmenit...
Si prostre nevyzretá osoba. Zober si z tohto ponaučenie do ďalšieho života. Inak nechápem tvoje zmýšľanie....on sa ti nepáčil lebo fajčil a bil sa a neviem čo a ty si chcela už priateľa na vždy a pritom sa len tak v pohodičke bozkávaš s troma inými??? Ja sa mu divím, že ti ešte vie prísť na meno.
A na tvoju otázku, nie nemala si to s ním skúsiť, len by si mu zničila pár rokov života.
ty to s ním chceš skúsiť, lebo ťa jeho kamoši nemajú radi? čo ti prišlo lúto? trošku nerozumiem tomu príspevku...a hlavne píšeš, že k nemu nič necítiš
katarina je uz neskoro asi, chce to cas, uvidis ci sa v tebe budu tvorit city nadalej