Priatel vo vazbe

Príspevok v téme: Priatel vo vazbe
mia89

Moj priatel je vo vazbe a caka na trest, existuje nieco horsie vo vztahu, ktory klapal a mala som pocit ze je to ten pravy? Zazil niekto nieco podobne? Mam naozaj depresivne stavy, nedokazem sa s tym vyrovnat a bojim sa aj o neho. Mam 25 pomaly sme si planovali rodinu. Ako sa da s nieci takym vyrovnat?

1matej1

ja vas zeny obdivujem ze davate takymto pruserarom sance a este s nimi planujete rodiny... potom ze tu mame slobodne matky zeny s deckami ktore ziju bez penazi bez elektriky ..lebo vasa ,,laska,,... a fajn muzi su sami...

Agnes989

Ja som to zazila tiez. Mala som 17 ked sme sa dali dokopy, bol moj prvy. Bola som strasne naivna a hlupa. On ma klamal uplne vo vsetkom a ja jak krava som mu vsetko verila. Ze ho maju zavret som sa dozvedela uplne nahodou, ked som nasla u neho doma list od advokata, ked som hladala casopisy. Vykradol firmu v ktorej robil a to dokonca este predtym, jak sme sa zoznamili. Len sa dlho natahovalo, on sa furt odvolaval. Ja som o tom az do toho dna nevedela nic. Zavreli ho, ked som mala 19. Pol roka som za nim chodila do basy, strasne mi chybal. Ale moja mama bola z neho uplne na nervy, ze akeho hajzla a basmana som si to nasla a stale do mna hucala, nech ho necham. On ma stale klamal a ked som uz po sty krat zistila, ze ma zase klame, aj z basy, tak som to nakoniec zabalila. Prestala som za nim chodit, rozisla som sa s nim. A bolo mi dobre. Ked ho pustili, skusal ma vyhladat, ale nemala som zaujem. Uz by som nikdy nechcela basmana.

Sheila405

..existuje snáď niekto , kto nezažil podobné muky.... ak áno, nech si to váži...bo toto je trest na niekoľko rokou ...psychyka v prdeli... život nejasný... pre obe strany...:( doslova trest pre všetkých !!!

sexizienka

viem si predstavit,co prezivas,kedze mam manzela vo vykone trestu uz styri roky.Mali sme tiez pekny vztah a milovala som ho slepo patnast rokov....az mi skutocnost otvorila oci...kazda ma svoj pribeh a len ti chcem povedat,ze nikdy koly ziadnemu chlapovi nestrat svoj vlastny zivot...zostala som sama na vychovu syna na domacnost a jeho dlhy,ale pochopila som,ze cakat na niekoho,kto si nevazil co mal,je hlupost...a ako tu uz jedna z vas spomenula...nikdy sa tam nikto nepouci...skor naopak....ja sa teraz z len odhodlavam k rozvodu

nathy

Ahoj, ja len ze mam podobny problem. Len to ze som v 7 mesiaci tehotenstva priatela zavreli do väzby 7.2 .14. Plac, bwznadej vsetko co asi poznas. Uz je to 3 mesiac a ja neviem na com som. Milujem ho a pockam nanho a ma tak isto 2-6 rokov. Az nato ze poskodeny vypovedal v prospech mojho priatela a prokurator mu zamietol prepustenie. Najhorsie na tom je pocit co tam robi , ci sa mu tam nieco nerobi, ci stihne prist do porodu . Proste chapem ta. Len ten plac tebe ani jemu.nepomoze. Urcite si mala uz navstevu a sama vidis ako ho to nici:(

carie123

mala som manzela.
mali sme dieťa.
isiel sediet za vodicak /marenie vykonu rozhodnutia ci ako sa to volalo/, na 10 mesiacov. bolo to pre mna velmi tazke, musela som sa starat o malé dieťa, kazde dva tyzdne som chodila za nim na navstevu, kazdych 5 tyzdnov som mu posielala balik, ktorý sa cenou vyrovnal vyske mojej materskej...
ale slubili sme si vydrzat. chybali sme si a po jeho navrate sme planovali novy a lepsi zivot.

jeho plany po vyjdeni z basy vydrzali jeden cely den.

nepoucil sa tam. vlastne ano, naucil sa ťahom, ktoré slusne môzme nazvat "basmanské". zmenil sa akurat k horsiemu.

ked isiel sediet druhy krat na 18 mesiacov /mimochodom uz za agresivitu/, zas som bola jedina, kto ho mal podrzat. vypisoval. sluboval.
ale mne uz to neslo.
rozviedli sme sa pocas jeho pobytu v base.
ked sa vratil, jeho super zivotny styl mu vydrzal tri roky. zavreli ho zas. na dva roky.
zrovna pred dvomi mesiacmi ho prepustili. ked sa ho pytam, preco nezije ako normalny clovek, ci sa neboji, ze sa zas dostane spät, tak mi odpoveda: "coho sa mam bat? basa je predsa pre ľudí!"

co z toho vyplyva? skus mu dat sancu. aj ked... 6 rokov pre taku mladu babu je ozaj dost dlha doba. aby ti nakoniec najkrajsie roky neutiekli len preto, ze vlastne ani nevies, coho sa potom dockas. za 6 rokov sa ludia zmenia. zmenis sa ty. ale aj on.

Euva

Chce to cas.
Mozno by ti na prekonanie tohoto kritického obdobia pomohol nejaký Neurol..
Je dolezite, preco ide sediet. Aj ze v ktorej skupine bude zaradený. Lebo od toho zavisí, v akom prostredí bude niekolko rokov zit.
Ja by som na tvojom mieste nerobila ziadne zasadne kroky ani velke sluby. Dajte si obaja cas.