Moj priatel je vo vazbe a caka na trest, existuje nieco horsie vo vztahu, ktory klapal a mala som pocit ze je to ten pravy? Zazil niekto nieco podobne? Mam naozaj depresivne stavy, nedokazem sa s tym vyrovnat a bojim sa aj o neho. Mam 25 pomaly sme si planovali rodinu. Ako sa da s nieci takym vyrovnat?
Priatel vo vazbe
Tí ktorí nezažili, nikdy nepochopia tie stavy a pocity... :( Ale, láska hory prenáša!
Ahoj, ma niekto priatela muza vo vazeni? chcela by som pokecat...ako sa to da zvladnut.
Urobil niečo zlé, tak dostal trest. Neviem, čo je na tom také zlé alebo nevídané? Nobelovú cenu za Mier ste nečakali, tak potom je všetko ok. Čo je ľuďom milé, je Bohu ohavné.
Držím Ti palce. Neboj sa, raz ho pustia a budete spolu a budete šťastní. Ja Ti to prajem od srdca. Len to nevzdávaj a vydrž.
si mlada baba a ak chces rodinu dobre zvazuj akeho otca svojim detom vyberies lebo je to celozivotne rozhodnutie... nech to nikdy nelutujes ako mnohe zeny ktore sa popalili ako ja...vela stastia!
ahoj... ja som si toto tiez prezila...ale moj ex manzel si zato ze tam skoncil mohol sam... bola som neskutocne stastna ze som sa rozviedla a mala konecne pokoj... ked tam niekto skonci nieje to pre nic.... teraz na vianoce sa chcel ku mne vratit no ja som to uz nedovolila nikdy... moj syn je vdaka nemu zdeptane utiahnute dieta ktore musi chodit psychologicke... svoj zivot by som si bola zariadila uplne inak keby je moznost vratit cas... a to iste radim aj tebe... neviem sice v com je problem u vas... ale ked robi nejake blbosti urcite ho nechaj... lepsie to nebude.. naozaj nie... ja som sa musela tiez az takto kruto popalit aby som to pochopila...
morhoo, aj take su, co letia prave na takych, to je tiez uz popisana uchylka
A ja, že prečo je to tak ťažké pre mňa nájsť si ženu stačí len začať kradnúť či niekoho zbit byť proste zlý a budú sa na mňa hrnúť
Clau, ale nemusis byt podrazdena, nikto nevie presne, v akej si situacii, tak ti nemohol odpisat lepsie. Ked mas dalsiu konkretnu otazku, tak ju naformuluj, dostanes konkretnejsiu odpoved.
Neberiem vám váš názor ale nepotrebovala som počuť takýto s prepáčením odjeb kedže neviete za čo tam je.ale chápem to súdiť druhých bez toho aby ste vedeli jeho situáciu je najlahšie...vidím že normálneho(pre niektorých nenormálneho) názoru resp. rady sa tu nedočkám.
takyto pruserari sa nikdy nezmenia.... to mozno vo filme ale nie v zivote!!! davat sance takemu muzovi je ako kopat si hrob !! len stracas cas...ja keby dam mojmu ex sancu tak zadlzi aj mna ...nebud blba zabudnes na kazdeho,,,