Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stacker 2, Black Burn - vaše skúsenosti?!

Príspevok v téme: Stacker 2, Black Burn - vaše skúsenosti?!
Kaja789789

Ahojte..
Má niekto skúsenosť so spaľovačom tukov
STACKER black burn?

Chcem vedieť ako na vás pôsobí, lebo mne z neho nie je veľmi dobre..
Používam ho síce len druhý deň, dávkovanie je 6 tabliet denne (3x po 2). Včera som si dala 4 tabletky..dalšie dve som už nezvládla,aj to som v noci nevedela spať. Dnes som si už dala radšej len po jednej tabletke ráno a na obed a tiež mi bolo divne.. možno si len organizmus musí zvyknuť, ale aj tak chcem vedieť názory iných ľudí,ak s tým niekto má skúsenosť..

Mám upravenú stravu a pravidelne cvičím, tak poprosím aby ste mi písali k veci a nie poznámky \\\" menej jedz a viac cvič\\\" a podobne..
ďakujem.

doubledog

to, co citis po prvim raze, je len kofein, a to dost velka davka.
ten pri takej vysokej davke moze sposobovat presne to, co pises - mas pocit naspeedovania, ale vlastne moc nevladzes.

ajaa

ja som si dala dnes ráno 2tab pred behaním a mala som energie až až :) potom som v pohode raňajkovala, čo nemám vo zvyku. Potom som si dala ďalšie 2tab hod pred obedom a cítim búšenie srdca, ale je podľa mňa to ten kofeín, telo si musí zvyknúť. Uvidím ďalšie dni, ale na večer si nebudem dávať, vyskúšam len 4tab denne a uvidím.A ty si ako na tom? V pohode?

odpovedam

nie je to cudne, je to typicky oblbovak. nuti telo mat energiu, ked ju nema. kasli na to, naozaj. Radsej si daj 30 min pred cvicenim sacharidy - nejake ovocie. Nebola preukazana ucinnost spalovacov tukov, su to vyhodene peniaze. Cokolvek, co ti robi cvicenie pohodlnejsim, radsej vynechaj. Pretoze skutocne chudnes LEN vtedy, ked makas a potis sa. Ziaden spalovac, ziadna predtreningovka, ziadne tabletky na chudnutie... makaj s vlastnym telom.

Kaja789789

Ja ani nečakam že schudnem 5 kg za týžden :) ale chcela som to skúsiť, čo to so mnou spraví..či ma to nakopne a zrýchli metabolizmus.
No ten konkrétne spalovač mi ani nedáva nejak veľa energie, je to zvláštny pocit,, včera som cvičila do kopy 10 minút a som bola hotová..som sa cítila ako naspeedovana veverička, ale zároveň som veľa nevládala :D čudné.

odpovedam

Spalovace v skutocnosti nic nespaluju, len ti dodavaju energiu, aby si mala vydrz pri svalovom vykone. Inymi slovami - nepotrebujes to. nabudi ta kava alebo cierny caj, pripadne trocha sacharidov, ale ak chudnes, tak stoji za zvazenie trenovat hned po zobudeni nalacno. Telo bude cerpat energiu z ulozeneho tuku.