Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco kila nejdu dole?

Príspevok v téme: Preco kila nejdu dole?
mirzif

Dobrý deň, prosím o radu, pomoc, Vaše názory. Uz dlhší čas sa necitim dobre, stále som bola nafuknuta, cítila sa ako slon. Je pravdou,že som aj pribrala 7kg behom minuleho roka. Chcela som to zmeniť, dokonca sa aj snažím!! Asi od decembra som sa začala postupne stravovať zdravšie. Z jedalnicka som vyradila sladkosti,nesolim, pijem 3 litre vody denne a caje(bylinkové, zelené, ovocne),sladké vody som nikdy nepila, jem vela zeleniny najmä cerstvej,doobedu na desiatu jem vždy nejaké ovocie, raňajky pozostavaju z ovs. Vlociek,ovs. Kase, jogurt s ovocím, ver. Rožok sunka a pod. Obedy jem ľahké kuracie maso,zelenina,ryza. Vyprazane vobec nejem uz rok. A na veceru jem tvaroh, salaty zel. Mozzarelu a pod. Po 6,7 nejem a od februára cvicim 2vo fotku kardio(bez,bike,orbitrek hod a pol) a 3do tyzdna posilujem. Je pravda,že sa mi upravila pleť, necitim saako slon, tak ľahšie, no VAHA sa ani nepohla. Mam 179 cm a69 kg. Chcela by som mať 62 kg. Bojím sa,že keď sa mi nedari,že to vzdam,to zdravé stravovanie aj fitnes.tak co mam robit?toto som skusila ako predposlednú šancu, posledná bude nejaká odbornicka na vyzivu alebo fitnes tréner. Budem rada ak mi poviete Vaše skúsenosti,pribehy a pod. Rozpisala som sa, kto si to celé precital, tak sa tesim a dakujem za každú radu:)Dobrý deň, prosím o radu, pomoc, Vaše názory. Uz dlhší čas sa necitim dobre, stále som bola nafuknuta, cítila sa ako slon. Je pravdou,že som aj pribrala 7kg behom minuleho roka. Chcela som to zmeniť, dokonca sa aj snažím!! Asi od decembra som sa začala postupne stravovať zdravšie. Z jedalnicka som vyradila sladkosti,nesolim, pijem 3 litre vody denne a caje(bylinkové, zelené, ovocne),sladké vody som nikdy nepila, jem vela zeleniny najmä cerstvej,doobedu na desiatu jem vždy nejaké ovocie, raňajky pozostavaju z ovs. Vlociek,ovs. Kase, jogurt s ovocím, ver. Rožok sunka a pod. Obedy jem ľahké kuracie maso,zelenina,ryza. Vyprazane vobec nejem uz rok. A na veceru jem tvaroh, salaty zel. Mozzarelu a pod. Po 6,7 nejem a od februára cvicim 2vo fotku kardio(bez,bike,orbitrek hod a pol) a 3do tyzdna posilujem. Je pravda,že sa mi upravila pleť, necitim saako slon, tak ľahšie, no VAHA sa ani nepohla. Mam 179 cm a69 kg. Chcela by som mať 62 kg. Bojím sa,že keď sa mi nedari,že to vzdam,to zdravé stravovanie aj fitnes.tak co mam robit?toto som skusila ako predposlednú šancu, posledná bude nejaká odbornicka na vyzivu alebo fitnes tréner. Budem rada ak mi poviete Vaše skúsenosti,pribehy a pod. Rozpisala som sa, kto si to celé precital, tak sa tesim a dakujem za každú radu:)Dobrý deň, prosím o radu, pomoc, Vaše názory. Uz dlhší čas sa necitim dobre, stále som bola nafuknuta, cítila sa ako slon. Je pravdou,že som aj pribrala 7kg behom minuleho roka. Chcela som to zmeniť, dokonca sa aj snažím!! Asi od decembra som sa začala postupne stravovať zdravšie. Z jedalnicka som vyradila sladkosti,nesolim, pijem 3 litre vody denne a caje(bylinkové, zelené, ovocne),sladké vody som nikdy nepila, jem vela zeleniny najmä cerstvej,doobedu na desiatu jem vždy nejaké ovocie, raňajky pozostavaju z ovs. Vlociek,ovs. Kase, jogurt s ovocím, ver. Rožok sunka a pod. Obedy jem ľahké kuracie maso,zelenina,ryza. Vyprazane vobec nejem uz rok. A na veceru jem tvaroh, salaty zel. Mozzarelu a pod. Po 6,7 nejem a od februára cvicim 2vo fotku kardio(bez,bike,orbitrek hod a pol) a 3do tyzdna posilujem. Je pravda,že sa mi upravila pleť, necitim saako slon, tak ľahšie, no VAHA sa ani nepohla. Mam 179 cm a69 kg. Chcela by som mať 62 kg. Bojím sa,že keď sa mi nedari,že to vzdam,to zdravé stravovanie aj fitnes.tak co mam robit?toto som skusila ako predposlednú šancu, posledná bude nejaká odbornicka na vyzivu alebo fitnes tréner. Budem rada ak mi poviete Vaše skúsenosti,pribehy a pod. Rozpisala som sa, kto si to celé precital, tak sa tesim a dakujem za každú radu:)

odpovedam

matos, tvaroh je velmi zdravy a na vecer je velmi dobry - neobsahuje takmer ziadne sacharidy a ma malo tuku. Privela vlakniny travenie brzdi a moze sposobovat zapchy. takze jest vyvazene a bez diet. Diety su len reakcie na modne vlny - raz je moderna dieta bez sacharidov, potom bez tukov, potom dukanova, potom macingovej atd. Ide len o predaj publikacii s udajnymi novymi sposobmi chudnutia. Ale vy predsa chcete byt zdrave a fit, tak jedzte zdravo a fit. A bez konzumacie dobrych tukov stary tuk nevytlacite, takze vyhybam sa tukom ide proti vam.

MATOS

Čo sa týka BMI,máš ho normálne už teraz, takže to iste nie je také tragické. A možno sa to nezdá, ale až tak na chudnutie neješ. Písala si, že ješ syry a jogurty. To na chudnutie iste nie je a už vôbec nie, ak majú vysoký obsah tuku po prípade ak je to smotanový jogurt. A tvaroh bežne na večeru tiež nie je super. Obedy ale super podľa mňa sú, zelenina a vláknina by Ti mala pomôcť.
Takže, pár typov:
Jedz veľa vlákniny. Ak máš rada pálivé jedlá, tak si kľudne daj nejakú štipľavú papričku, tiež by to malo spaľovať. No a trávenie tiež podporuje aj zelený čaj. Ale ako som sa už vyjadril, podľa mňa nie si tučná. Prajem Ti ale veľa šťastia :)

humka

chudnuci-jes velmi nezdravo,mozno zatial chudnes ale ked neranajkujes,spomalis si metabolizmus,a dlho nevydrzis jest tak malo,budes mat jojo-efekt a ak vydrzis odrazi sa to na tvojom zdravi

mirzir

Dakujem za reakcie, heeej viem citala som aj také veci, len som sa chcela stravovať zdravo,joj, to je snáď cela veda toto:D

chudnuci

Ja jem vsetko aj nezdrave a chudnem, len nejem vela - priklad vcera - ranajky kava s mliekom, obed pol klobasky s jednym chlebom, vecera cokoladove dobozky Florenta - 7 ks. Dnes rano zase kava, obed polovicu rezna a polovicu varenych zemiakov - v restike z menu, ktore je uz samo o sebe dost male a na veceru si dam jedno jablko a dnes koncim. Mne to pokryva chut na vsetko co mam, akurat sa necpem a vaha ide tak 100-200 gramov denne dolu. V zaludku som si zvykol na pocit takeho mierneho hladu. Nesportujem. Pijem nesladeny caj. Ja som prisiel na to, ze aj ked zjem mastne alebo sladke, tak ked nezjem vela nepriberiem, lebo ked zjem 10 deka, tak logicky nemozem pribrat kilo, lebo to hmotnostne nesedi a okrem toho sa musi nieco minat na pohyb, udrziavanie vnutornej teploty a cinnost vnutornych organov. Jedna kamaratka sa cudovala, ze ona nezje tak vela ako ja a ze aj tak pribera, tak som jej povedal, ze nech stravi so mnou den a nech zje to co ja no a potom uznala, ze ja zjem menej, len jej sa to nezdalo, ked si to so mnou nevyskusala. Skus sa nad tymto zamysliet, mozno ti to pomoze.

ja-pusate

ahoj,poznam taketo krizy v chudnuti,ked sa vaha zastavi,ja si myslim,ze by si mala solit jodovou solou,lebo ti chyba Jod a ten je dolezity koli stitnej zlaze,co ovplivnuje metabolizmus, a hlavne treba trpezlivost,na tomto som vzdy stroskotala v chudnuti,ze som Bola netrpezliva a cakala som ze budem nepretrzite a rychlo chudnut ale vzdy prisli obdobia,ked sa vaha na par tyzdnou zastavi ale treba vydrzat a nevzdavat to ,a chudnutie sa zas rozbehne