Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco kila nejdu dole?

Príspevok v téme: Preco kila nejdu dole?
mirzif

Dobrý deň, prosím o radu, pomoc, Vaše názory. Uz dlhší čas sa necitim dobre, stále som bola nafuknuta, cítila sa ako slon. Je pravdou,že som aj pribrala 7kg behom minuleho roka. Chcela som to zmeniť, dokonca sa aj snažím!! Asi od decembra som sa začala postupne stravovať zdravšie. Z jedalnicka som vyradila sladkosti,nesolim, pijem 3 litre vody denne a caje(bylinkové, zelené, ovocne),sladké vody som nikdy nepila, jem vela zeleniny najmä cerstvej,doobedu na desiatu jem vždy nejaké ovocie, raňajky pozostavaju z ovs. Vlociek,ovs. Kase, jogurt s ovocím, ver. Rožok sunka a pod. Obedy jem ľahké kuracie maso,zelenina,ryza. Vyprazane vobec nejem uz rok. A na veceru jem tvaroh, salaty zel. Mozzarelu a pod. Po 6,7 nejem a od februára cvicim 2vo fotku kardio(bez,bike,orbitrek hod a pol) a 3do tyzdna posilujem. Je pravda,že sa mi upravila pleť, necitim saako slon, tak ľahšie, no VAHA sa ani nepohla. Mam 179 cm a69 kg. Chcela by som mať 62 kg. Bojím sa,že keď sa mi nedari,že to vzdam,to zdravé stravovanie aj fitnes.tak co mam robit?toto som skusila ako predposlednú šancu, posledná bude nejaká odbornicka na vyzivu alebo fitnes tréner. Budem rada ak mi poviete Vaše skúsenosti,pribehy a pod. Rozpisala som sa, kto si to celé precital, tak sa tesim a dakujem za každú radu:)Dobrý deň, prosím o radu, pomoc, Vaše názory. Uz dlhší čas sa necitim dobre, stále som bola nafuknuta, cítila sa ako slon. Je pravdou,že som aj pribrala 7kg behom minuleho roka. Chcela som to zmeniť, dokonca sa aj snažím!! Asi od decembra som sa začala postupne stravovať zdravšie. Z jedalnicka som vyradila sladkosti,nesolim, pijem 3 litre vody denne a caje(bylinkové, zelené, ovocne),sladké vody som nikdy nepila, jem vela zeleniny najmä cerstvej,doobedu na desiatu jem vždy nejaké ovocie, raňajky pozostavaju z ovs. Vlociek,ovs. Kase, jogurt s ovocím, ver. Rožok sunka a pod. Obedy jem ľahké kuracie maso,zelenina,ryza. Vyprazane vobec nejem uz rok. A na veceru jem tvaroh, salaty zel. Mozzarelu a pod. Po 6,7 nejem a od februára cvicim 2vo fotku kardio(bez,bike,orbitrek hod a pol) a 3do tyzdna posilujem. Je pravda,že sa mi upravila pleť, necitim saako slon, tak ľahšie, no VAHA sa ani nepohla. Mam 179 cm a69 kg. Chcela by som mať 62 kg. Bojím sa,že keď sa mi nedari,že to vzdam,to zdravé stravovanie aj fitnes.tak co mam robit?toto som skusila ako predposlednú šancu, posledná bude nejaká odbornicka na vyzivu alebo fitnes tréner. Budem rada ak mi poviete Vaše skúsenosti,pribehy a pod. Rozpisala som sa, kto si to celé precital, tak sa tesim a dakujem za každú radu:)Dobrý deň, prosím o radu, pomoc, Vaše názory. Uz dlhší čas sa necitim dobre, stále som bola nafuknuta, cítila sa ako slon. Je pravdou,že som aj pribrala 7kg behom minuleho roka. Chcela som to zmeniť, dokonca sa aj snažím!! Asi od decembra som sa začala postupne stravovať zdravšie. Z jedalnicka som vyradila sladkosti,nesolim, pijem 3 litre vody denne a caje(bylinkové, zelené, ovocne),sladké vody som nikdy nepila, jem vela zeleniny najmä cerstvej,doobedu na desiatu jem vždy nejaké ovocie, raňajky pozostavaju z ovs. Vlociek,ovs. Kase, jogurt s ovocím, ver. Rožok sunka a pod. Obedy jem ľahké kuracie maso,zelenina,ryza. Vyprazane vobec nejem uz rok. A na veceru jem tvaroh, salaty zel. Mozzarelu a pod. Po 6,7 nejem a od februára cvicim 2vo fotku kardio(bez,bike,orbitrek hod a pol) a 3do tyzdna posilujem. Je pravda,že sa mi upravila pleť, necitim saako slon, tak ľahšie, no VAHA sa ani nepohla. Mam 179 cm a69 kg. Chcela by som mať 62 kg. Bojím sa,že keď sa mi nedari,že to vzdam,to zdravé stravovanie aj fitnes.tak co mam robit?toto som skusila ako predposlednú šancu, posledná bude nejaká odbornicka na vyzivu alebo fitnes tréner. Budem rada ak mi poviete Vaše skúsenosti,pribehy a pod. Rozpisala som sa, kto si to celé precital, tak sa tesim a dakujem za každú radu:)

odpovedam

ach jaj, dennodenne tu pisem zenam, ze z cvicenia NIKDY svalnate nebudu, pokial sa nevenuju profi fitnessu. zena nema hormonalnu sustavu na to, aby dokazala pribrat viac nez 1kg svalovej hmoty rocne. Takze muzska postava ti nehrozi. Tak ci tak je vysportovana, tvarovana postava krajsia nez faldiky, nie? ;-) Strava pri chudnuti a priberani nie je velmi rozdielna. Iba ludia, co proberaju, jedia viac sacharidov a bielkovin. ak mi posles mail, tak ti preposlem nejake principy cvicenia, chudnutia a aj jedalnicek. tu by to zabralo privela priestoru a na maily to budes mat dostupnejsie.

odpovedam

Ide o to, co jes cely den, nielen po treningu. pred treningom potrebujes mat v sebe uz aspon 40g bielkovin, po treningu nutne potrebujes doplnit sacharidy a rychlo vstrebatelne bielkoviny. Takisto na rast svalovej hmoty potrebujes zabranit nocnemu katabolizmu, co znamena, ze nejedenim po siestej si katabolizmus bohuzial sposobujes. Teda jedine, ze by si chodila o 20 hod spat, ale inak je to prilis skoro na stopnutie konzumacie zivin. Dobre tuky su olejnate semena, oleje z nich, orechy, avokado, ryby a rybi tuk.

mirzir

to su ake napr?...a ja som zabudla napisat asi hlavnu vec, preco som neze zufala:) ale ze ma to zacina trapit, ze ja som predtym zjedla celu studentsku pecat na posedenie, celu pizzu, jedla som vsetko a myslela som si, ze ked sa zacnem zdravo stravovat ze to pojde dole ...lebo mi nejde do hlavy ze ak clovek je take veci nepije vodu sladkosti, slane a potom sa zacne stravovat zdravsie tak nic???

odpovedam

a takisto nejest po 6 je hlupost. Ked posilujes, o to viac by si mala jest viac. telo potrebuje doplnat zasoby glykogenu a budovat svalovu hmotu. Takze konzumuj aspon 2g bielkovin na 1kg hmotnosti na den. Inak svalova hmota neporastie a cvicis zbytocne.

odpovedam

mirzif, mensie davky zmysel nemaju. Ak budes hladna, tak zacnes stracat svalovu hmotu, nie tuk. Obmedz sacharidy, ale nie tuky. Tuky nedvihaju inzulin v krvi a mas z nich 2-3x viac energie nez zo sacharidov. jedine, co na tukoch zmen je to, ze konzumuj dobre tuky na ukor zlych. Ovsene vlocky nie su prave stastna volba, obilniny a strukoviny obsahuju antinutricne latky - zabranuju vstrebavaniu vitaminov a mineralov. radsej konzumuj viac bielkovin na ukor obilnin.

mirzir

sto ludi, sto nazorov, ale vdaka, skusim jest fakt mensie davkz, aj ked neviem co mensie ako jogurt a vlocky mozem zjest a pravidelne:)dokonca aj do skoly chodim pesi aj MHDcku som vynechala:D