ahojte,citala som taky zaujimavy clanok www.vladozlatos.com o ,,tukovom metabolizme,, ale neviem co si mam o Tom mysliet,znie to pracsivo a na druhej strane absurdne.
co si o Tom myslite vy?? mam s tym zacat?pomoze mi to zbavit sa nadvahy? dakujem za nazory
Tukovy metabolizmus - je to fakt pravda?
ovecka
ja uz davno nemam anorexiu,mam iba zachvatove prejedanie a bulimiu a velku nadvahu,s tym sa zmierit nedokazem,nevies kde sa daju najst na nete take tabulky?
rng
1800kcal je dost ja pri takom prijme ani nechudnem,takze by som ani v koncentraku neschudla,iba v tej skupine s 800:(asi mam pomaly metabolizmus:(
2 ja-pusate ako hovorim pozri si tabulky pre tvoju vysku vahu vek a pohlavie ... ale vseobecne ak si bola alebo si anorekticka tak by som sa na to vyprdol a radsej sa zmieril s nejakym tym kilom navyse :) popripade si stanovil nejaku hranicu ktora je vyssie ako kaloricky prijem vhodny na POMALE chudnutie
800 kcal bola norma v koncentracnych taboroch pre beznych pre tych co pracovali v tovarnach bola norma 1800 Kcal, aby to vydrzali. Takze tieto cisla su velmi dobre overene na milionoch ludi, zialbohu.
Netreba okolo toho experimentovat na svoju vlastnu skodu.
ovecka
2000kcal mi pride Vela,tolko jedavam bezne ked sa neprejedam a nechudnem z toho:( vzdy som musela mat aspon pod 1500 ked som chcela chudnut,inak mi to neslo
2 ja-pusate jj meso obcas treba neber si rady od vitarianov preboha... Najdi si kalkuacku 700kalorii je strasne malo nedavno tu bola o tom tema ...
to ze si bola anorekticka to som nevedel porad sa s psychologom ci si mozes nastavit nejaku rozumnu hranicu dajme tomu 2000 kalorii a to potom jest.
podla mna neni zdrave nejest mäso,clovek je odjakziva vsezravec a je vseliake mäso,nie iba ryby
Ovecka najsprostejsia rada aku mozes dat anorekticke je nech pocita kalorie.
Pri surovej strave nemusis pocitat nic. Mozes jest koloo chces. Poznam viacero dievcat ktore si vyliecili vztah k jedlu prave vitarianstvom a vyliecili sa z anorexie a bulimie. Surova strava ozdravuje aj mysel. Nielen telo.
Vitavi 20 rokov je dost. Pytala som sa lebo poznam viacero byvalych makrobioticiek co po par rokoch (7 az 10) museli prejst na vitarianstvo lebo telu sa ziadalo surove jedlo a chradlo a zhorsovalo sa zdravie a plet. Tak nech ti to vydrzi. Ale ty jes aj ryby vsak? Lebi tie do makrobiotiky nepatria nie? Ja sa tomu az tak nerozumiem ale myslela som ze makrobiotika nie je o mase.
Ak túžiš po mäse, jedz ryby.
Veľké množstvo mäsa ťa bude priťahovať k sladkému, tomu sa radšej vyhni.
Muži, ktoré fyzicky pracujú, môžu mäsa o niečo viac.
20 rokov.
Jem asi 10 % surovej zeleniny, prevažne kvasenej z celkového množstva jedla.
Surové sú vlastne i semienka alebo oriešky a olej v malom množstve.
V lete je surovej stravy viac, v zime menej.
Mám to dlhodobo overené.
vitavi
takze fakt ziadne mäso?ani kuracie a morcacie a chude hovädzie?citala som ze take mäso je zdrave,neni to pravda?:(
ovecka
ja ked som mala anorexiu vzdy som pocitala Kalorie ale mala som strasne maly prijem od 500 do 700kcal a to by som tak dlho nevydrzala a prisiel by jojoefekt, kolko kalorii denne je take optimalne mnozstvo ked chcem schudnut viac ako 20kg?