Ortopédia ÚVN Ružomberok

Príspevok v téme: Ortopédia ÚVN Ružomberok
Ivka8

Pekný večer všetkým,

zaujímajú ma skúsenosti ľudí, ktorí boli operovaní na ortopédii v ÚVN Ružomberok. Jedná sa o výmenu bedrového kĺbu.. Kedy ste boli operovaní (rok)? Ktorý lekár Vás operoval? Ako ste znášali pooperačnú rehabilitáciu? Aký čas ste boli práceneschopní? Ako ste spokojný s výsledkom operácie? Aký typ endoprotézy Vám bol voperovaný? Čo môžete poradiť človeku, ktorý sa chystá do tejto nemocnice na operáciu?

Ďakujem za všetky príspevky.

SmejkaD

Uz to mas zrejme za sebou, ale moze sa hodit inym.
Ja som bola minuly tyzden, lahsi zakrok, endoprotezy mali moje spoluleziace na izbe.
Ako sa vsade pise o katastrofalnom stave nasho zdravotnictva,tak toto oddelenie funguje ako svajciarske hodinky. Jedine, co mu chyba, je priestor na viac posteli. Okrem planovanych zakrokov robia aj urazy a veru toho maju vela, ludia z roznych kutov Slovenska a ja uz viem preco!
Operacie bez komplikacii, po endoprotezach cca o tyzden na barlach domov, velmi profesionalny a zaroven ludsky pristup personalu, pekne priestory. Za cely cas, co som tam bola, nik neodisiel z izby, aby sa neopytal, ci este nieco nepotrebujeme !
Velka ucta kazdemu, kto tam pracuje :-)
Pokial vas tu caka zakrok, hlavne dodrzte pokyny, vsetko, co budete potrebovat, vam daju cierne na bielom :-)