Depka zo zmeny...

Príspevok v téme: Depka zo zmeny...
andrea23

Mám taký zvláštny problém.... Asi je to len tým, že sa nad vecami príliš zamýšľam, ale trápi ma to a chcela by som počuť nestranný názor resp. radu, ako z toho von.
Práve končím VŠ, mám prácu, ktorá ma uživí a baví, priateľa, ktorý ma má rád... V podstate mi momentálne nič nechýba. Ale začala som sa príliš zamýšľať nad tým, že keď skončím školu, definitívne zapadnem do pracovného života, nebudem mať žiadny voľný čas a už to nikdy nebude také, ako za študentských čias... Neviem, ale mám pocit, že budem strašne obmedzená a nebudem pánom svojho času. Bojím sa zmeny a zodpovednosti... Ako mám prestať myslieť na bezstarostné roky počas školy a nájsť pozitívum v tom, čo ma čaká?

shakt

Nieco konci a nieco nove zacina. Ber to ako vyzvu. To ze pride cosi nove,nepoznane,neznamena,ze to bude horsie! Spoznas novych ludi..Ja tazke opustit pohodlnny zivot,ktory ti vyhovoval,no neznamena to,ze to co pride ti vyhovovat nebude-vela zalezi ako si dokazes rozvrhnut cas a na veci,ludi,ktorych mas rada sa cas vzdy najde. Neboj sa nicoho noveho co pride,tak to ma byt,posuva ta to v pred,osobnostny rast,vela ti to da.