no cafte ludia,neviem ako zacat,no proste vzdy ked som so svojim priatelom a chce mi dat prsty tam dole, tak mu to nedovolim bo sa strasne hambim..problem je v tom,ze som dost vlhka a neviem, ci mu to nebude neprijemne:D dost blba otazka vsak?Ale kto moze poradte please.dakovala:)nice day
vlhkost tam dole:)
Veď to je úplne normálne že si vlhká, a on to vie! Baba prosto vlhne, a chlapovi je to len príjemné, keď vie že ťa dokáže vzrušiť!!!
Ty mas kolko rokov?3?Bud rada ze si vlhka a nemusite pouzivat nejake gely a podobne.
Mno my mame trochu jinaci problem. Se vzrusenim nemame problem, prave ze moje holka je tam vecinou tak moc vlhka, ze to klouze az moc lehce a to pak nejni zadny treni a to pak skoro nic necejtim, a to pak docela lehko uvadam.. Nevi nekdo co s tim?
ja napr.som strasne sucha a niekedy zase dost vlhka...ale neviem preco...ci je to vo mne ako psychika alebo kde:( ale partner ma vzdy vzrusoval aj ma vzrusuje...neviete mi poradit?
ella. ja som na zaciatku mala z toho tiez zly pocit a vzdy som utekala na wc s lactacitovymi obruskami a teraz sa mi to zda smiesne...chlapom sa to paci,to mi ver a pri sexe je to vyhoda...lahsie do teba vnikne a nepotrebujes lubrikant...
no ja mam opacny problem ja praveze na zaciatku som byvavala velmi vlhka ale teraz...po 3 rokoch vztahu skoro nic...asi ma uz tak priatel nevzrusuje ako predtym...;o(
nam je to blbe, ale oni to miluju. cim viac, tym lepsie :)
Tommi. Vlhkost nie je az taka zanmak vzrusenia... Ja mam s tym problem, nemam tam skoro nikdy vlkost, jedine tak cez plodne dni co nie je bohvie aka vyhra. Ale ak tam je, tak je priatel vo vytrzeni a hned musi ochutnat...
ver mi, že chalan bude nadsený, že tam dole priam \\\\\\\"tečieš\ \\\\\\" , este som nebola s chlapom ktorý by sa nato sťažoval. tak sa nehanbi, neni sa začo, je to prirodzené