Ahojte :) mám 19 rokov a partnera dva roky a pri styku používame kondóm spolu s prerušovanou súložou, čiže vyvrcholí mimo mňa ... myslíte si, že je táto ochrana naozaj dostatočná? som ešte neskúsená, preto chcem počuť názory iných
Kondom a perušovaná súlož
spolocnik.weebly.com LUXUSNÝ SPOLOČNÍK, GIGOLO, MILENEC, MLADÝ ZAJAČIK, PROFESIONÁLNY MUŽSKÝ ESKORT PRE SOLVENTNÉ ŽENY BRATISLAVA, masáž vagíny, kamarát s výhodami, sexualne služby, platený muž na sex. Som optimisticky naladený, vyšportovaný gentleman Alex z BA, 34 r, 189cm, 94kg. Nefajčím, zaujímam sa o zdravý životný štýl a pozitívne myslenie. Budem partner na strávenie večera u teba doma, na hoteli. Viac info: spolocnik.weebly.com
este mozes skusit pharmatex krem ma pearlov index lepsi nez guma no musis dodrzat vsetky podmienky co su napisane samozrejme najucinnejsia je hormonalna antikoncepcia a kedze mas 19 tak by som asi radsej volil uz tu pokial ju mozes mat
"poradimti" : je to 99,8% :D
najucinnejsia je ta hormonálna antikoncepcia "tabletky" potom nehormonalna napr. pharmatex je to krem so spermicidnym ucinkom a keby vyvrcholi mimo teba tak je ta ucinnost este vyssia potom je prezervatív a potom ostatné ...
Nie nie je a co teraz? Jedina 99,9% je HAK alebo vnutromaternicove teliesko. Vsetko ostatne je vacsi ci mensi risk.