Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problem s mamou

Príspevok v téme: Problem s mamou
Wanillka

V poslednom case mi mama vyčíta rôzne veci, aj v suvislosti s mojou povahou, mam od detstva introvertnú povahu a v škole sa to prejavuje najviac, skola bola vzdy pre mna trapenim, hlavne ked som si prechadzala obcas sikanou, teraz problem so sikanou nemam len uz som dlho ticha v kolektive a tak som si uz akosi "zvykla" ale vzdy sa najde niekto komu to vadi to hej a mam teraz triednu ktora si vzdy nieco najde a na mna si nasla prave toto , moja mama tomu veri a aj tak namiesto toho aby mi nejako pomohla tak mi tu moju povahu da riadne pocitit, hovori mi ze nezmaturujem , ze nic neviem, vsetko pokazim a pod. Niekedy jej vadi ze sa nestretavam s rovesnikmi,ze nechodim na diskoteky , lebo od isteho casu som v kontakte s ludmi ktori su o nieco starsi.ale ja som si zazila neprijemnost s kamaratkou byvalou uz ktora mi velmi ublizila a u starsich ludi - priatelov mam tu istotu ze mi uz neublizia ako ona, prave naopak velmi mi pomaha cas straveny s nimi a motivuje ma to niecomu sa venovat, napr ucim sa hrat na gitare lebo vela ludi co teraz poznam maju blizko k hudbe..aj tak si to mama nevsimne a nevidi to lebo podla nej sa nicomu nevenujem, zatial co moja psychologicka ma chape a podporuje, mama to berie ako normalnu vec , dokonca mi vycita to ze ma musi este zivit kedze som na strednej,a chce aby som jej to vratila raz... Ona nie je ani tak zla, su aj horsie matky, ktore inak deptaju deti a ked ma dobru naladu tak je v pohode.. No pride den ked mi proste vsetko vycita , a mna stresuje aj toto, nedokazem sa odosobnit od toho. Mam v sebe vela emocii ktore musim dat von a aj toto mi sposobuje psychické problemy, nedokazem sa kvoli tomu uvolnit a byt sama sebou...

loolipopp

no asi chce mat viac sukromia a ty jej zavadzias ked si stale doma. lebo toto mi mama zacala vraviet, ked si nasla po rozvode priatela a ja som bola doma a on chodil k nam...

woo

mama ta ma urcite rada, len ma obavy o tvoju buducnost, tichi ludia to maju tazsie, ale tym ze ta bude deptat ti nepomoze byt extrovertnejsia, skus jej vysvetlit ze si aka si, ze by si mozno rada bola zivsia, ale jednoducho to nejde...inak fajn ze chodis ku psychologicke, mohla by ti pomoct s komunikaciou. lebo komunikacia je naozaj v zivote velmi dolezita, pri hladani partnera, priatelov, v praci a celkovo v zivote.

Nada55

Zlaticko je mi luto cim prechadzas.Podla mna si super dievca.A ze si tichsia, to nevadi aj´ja mam takeho syna, co malo komunikuje ale je proste taky,dcere sa zase pusa nezatvori.Kazdy mame nejaku povahu.Skus si s maminou o tom pohovorit, co ta trapi,neboj sa toho, mozno ked sa jej otvoris tak ako kamaratke,ze si najdete k sebe ceestu.Ved sama pises,ze nie je az taka zla.Kazda matka chce svojmu dietatu len to najlepsie,mozno to vidite kazda zo svojho uhla pohladu.Si sikovna a ze si rozumies so starsimi to je uplne v pohode.Mamina by mala byt na Teba pysna,ze nie si nejaka splasena a snazis sa hladat samu seba .Hudba lieci dusu a je to pekne ked mas vztah k hudbe,len tak dalej.Maminka ma mozno nejaky problem v sebe a tak si to nejako vybija na Tebe prave tym ,ze si tichsia skuste si to vyrozpravat,mozno pridete na to, kde je ten ozajstny problem.Drzim Ti velmi palce,aby sa Ti darilo a snaz sa byt vesela,obklopuj sa ludmi ktori Ta maju radi ,nezalezi na veku.