Poraďte čo mám robiť prosím

Príspevok v téme: Poraďte čo mám robiť prosím
smutná manželka mima

Prosím Vás poradte mi čo mám robiť mám manžela a ročné dieťatko ktoré neskutočne milujem, len problem je s manželom spočiatku to bolo super ale teraz prijde domov, hňeď pôjde do krčmy, hrá automaty a keď je opitý vyháňa ma domov k rodičom. Na druhý deň mi nechce veríť že to povedal a keď začnem na tému alkohol a automaty vždy sa zasmeje a pôjde do krčmy. Najhoršie na tom je že ja mu to vždy odpustím. S dieťatkom je za deň možno pol hodinky. Keď sa ho spýtam či má ešte ľúbi vždy povie že áno. Aj sex bol spočiatku vášnivý a super ale teraz je možno raz za týždeň aj to len ako keby z povinosti sťahne nohavičky urobí si svoje a koniec, bez predohry alebo neviem je to oničom. Chcem aby moje dieťa malo oboch rodičov pri sebe ale mám kamoša ktorý sa ku mne neskutočne dobre správa a mám taký pocit že ma ľúbi a aj moje dieťatko zbožňuje a asi aj ja k nemu niečo cítim. Povedal že by sa o nás dvoch postaral. Neviem čo robiť ale takto sa žiť už nedá. Buď sa rozvediem alebo mi poraďte niečo na mojho manžela aby sa zmeníl. ďakujem.

jacquelin

no ja ti poradim... moji fotrovci sa poznali strasne dlho kim sa vzali (8 rokov) a matka fotrove chlastanie brala s rezervou..sak on prestane ked sa vezmeme... holy k...t sa zmenil!! xlastal este viac nadaval jej za secko a mlatil ju!! toto je taska situacia ae on sa s toho nedostane len tak.. takze ked si neuwedomue twoj manzel w akej sracke prawe je, tak ho musis nechat!! wer mi.. bude to len horsie... (ked sa mama stazovala ze snami neni tak nas brawal do krcmi- to chces?? abi twoe deti wyrastali v krcme?? )

smutná manželka mima

Ďakujem vám veľmy pekne za vašé rady. Lenže ja si myslím že je to moja vina že sa tak zmenil pretože kým sme nemali dieťa tak sme žili dosť spoločenským životom a dosť často skoro každý deň sme boli v podniku a môj manžel si zvykol že môže byť s kamošmi. Ja som bola veselá všetko mi bolo jedno a strašne rada som sa bavila. No keď som otehotnela tak som bola dosť neznesiteľná bola som drzá a hnusná všetko mi vadilo a tvárila som sa ako keby som bola najmudrejšia na svete dokonca som sa preto pohádala z mojou najlepšiou kamarátkou. A teraz som strašne hysterická lebo keď manžel nepríjde domov presne napríklad o piatej tak hneď 5.01 mu už volám kde je a skoro každých 10 minút sa to opakuje a pritom plačem a kričím do telefónu a on ako keby mi to robil naschval. Tiež som neuveriteľne žiarlivá, žiarlím na každú a hlavne na jeho byvalú a on jej ešte povedal predo mnou, že počkaj dva-tri roky a znovu sa dáme dokopy. Teda si myslím že tou hysterickosťou som ho stratila, lenže ja len chcem aby bol trošku aj s nami a nielen s pivom v ruke pri kamošoch. A ako iste viete ešte aj oni sa do toho pchajú lebo povedia, tak čo už musíš ísť domov ta ty si čo za chlap keď žena ti rozkazuje atď. Veľmy pekne Vám ďakujem za príspevky.

arriela

no ahoj..ja sa pridavam k tym nazorom,co uz odzneli..mozno najprv manzela postras,odid aj s dietatom k rodicom,nech vie,ze to ymslis naozaj vazne..a uvidis ako sa zachova..pozor vsak,nenechaj sa lahko prasvedcit pretoze reci su castokrat ine ako ciny a este v opitosti..vrat sa az ked budes presvedcena,ze sa ozaj zmenil..ak nie,jednoznacne rozvod

rusalka 004

Ahoj Mima.Never tomu že ho niekedy zmeníš, to je najväčší omyl čo si môžeš myslieť. Ja by som sa na tvojom mieste čím skôr rozviedla, prípadne ho najprv postraš, že sa s ním rozvedieš že čo to zrobí. Ale mysli hlavne na tvoje dieťa lepšie mať jedného milujúceho rodiča a prežiť normálne dectvo ako počúvať neustále hádky rodičov a trápiť sa. Mysli na to, že môže sa to aj zhoršiť, alkohol,automaty je to najhoršie čo sa môže stať v manželstve. Ja by som od neho utekala čím skôr a čím ďalej. vela štastia

markketa

rada by som ti poradila,ale niet takej rady,ktora by pomohla a to mi ver!keby sa aj polepšil,bude to len na čas a začne stym znova.určite už poznaš jeho povahu a musiš sama najlepšie vediet,či ma taku pevnu volu a povahu nato zmenit sa,ale ja o tom pochybujem.pretože ak už je raz taky a ani nestoji oto,že bude iny prave teraz ked mate dietatko,čo je vlastne najsilnejšie puto,tak mi je to luto a ešte sa ktebe takto sprava,že ta vyhana a čo bude za par rokov?bude ta bit,alebo čo?skus sa snim ešte raz porozpravat a narovinu mu povedz,že ak neprestane tento štyl života prektizovat,tak to nema zmysel a uvidiš aka bude jeho reakcia.možno to skonči sam a nabude ti robit problemi.to čo citiš k priatelovi sa ani nedivim!pretože v takychto chvilach sa človek upne na toho,kto mu to umožni.čo sa tyka vztahu ktory može medzi vami vzniknut,zatial v prvom rade usporiadaj situaciu v svojom manželstve a potom rozmyslaj nad ostatnym,pretože to,čo si popisala je začiatok dalšieho vztahu a určite by ti to nepomohlo skorej ako budeš volna.je to krasne mat niekoho blizkeho,ktory ta ma rad,aj tvoje dieta,ale vydrž a najprv sa zbav tohto trapenia a potom začni novy krasny život stym,ktory si to zasluži a bude si ta važit,aj tvoje dieta.želam ti vela štastia a držim palčeky!

Zoeinka

Veru do ťažkej situácie si sa dostala. Ale chlapa už nezmeníš. Si mladá, je síce pravda, že je dobre, keď má dieťa oboch rodičov, ale spýtaj sa sama seba, či je dobre aj to, keď sa jeho rodičia nesprávajú tak, ako by sa mali. Radšej, nech žije s cudzím otcom, ktorý mu bude ozajstným otcom (aj keď nie biologickým) a bude ho milovať, a bude milovať aj teba, ako keby sa malo denne pozerať na hádky svojich skutočných rodičov. Rozvodom dieťaťu otca nemusíš odopierať, môžu sa spolu stretávať, ale tým, že sa trápiš ty (teda, že teba trápi tvoj muž) bude nešťastné aj dieťa, pre ktoré je najdôležitejšie, aby žilo v idylickej domácnosti/rodine. Je na tebe, či pozbieraš odvahu na rozvod, alebo či ešte vytrváš, ale myslím, že ak sa muž nezmení (čo sa nezmení) tak to skôr či neskôr príde, no a ja by som to všetko chcela mať za sebou skôr, ako neskôr, keď už bude dieťa viacej všetko vnímať.

ginngi

Ahoj, Smutna manzelka Mima.. >} smutne, co si napisala, ale... ako nemam tolko skusenosti, ale vidim podla svojej sestry, a inac, manzela podla mna nezmenis.. vzdy ho bude tahat k automatom, a do krcmy.., takze.. ale inac Mimi, si myslim, ze v dnesnej dobe... v ktorej zijeme je normalne.. ked sa rozvedies.. pises o nejakom tvojom kamaratovi, nie je tolkomuzov, co by sap ostaralo o cudzie.. a tak.. a ja na tvojom mieste by som skusila stastie s nim... ale musis vediet ty co citis k nemu.. a musis sa rozhodnut sama.. a podla svojho srdiecka.., prajem vela stastiaa. urcite ho budes potrebovat.. :) pa