Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moja zena ma odmieta

Príspevok v téme: Moja zena ma odmieta
mmm1111

Ahojte. Mam tak trošku zmiešane pocity. Mame so ženou 2 dieťa už nejaký ten týždeň je voči mne chladná. Tu nejde len o sex na ktorý mam už chuť keďže už je to rok čo sme ho maly naposledy ale aj chyba mi nejake to objatie pripadne pusa. Viem ze tehotenstvo bolo tažke a teraz po porode to tiež nieje med lízať. Ja snažim je pomahať ako sa len da v domacnosty upratujem, varim, nakupujem s malou pomaham adt. a nič. a to sa skor k fajceniu vratila ako by sa mala mne trosku povenovat.

mmm1111

tak od porodu je to 12 tyzdnov. Pred porom chapem ze sa ma stranila alebo sme nechceli prist o babo kedze bola velmi rizikova. Porod nebol halky cely cas som bol pri nej. Sesto nedelie upne chapem a aj zmeny nalad. Ale uz sa mi to zda ze je to dost dlha doba na to aby som sa nemahol ale len dotknut. Dostanem hned vynadane. Minule som mal taku poznamku ze mam v poslednej dobe stale na nieco chut ked som hladal doma nieco sladke. Tak som dostal taku odpoved ze ak narazam na sex tak si mam ist niekde za trtk.t a mam dat pokoj a to som mal len chut na cokoladu. Viem ze hormony este stale robia svoje ale aj ja uz mam toho niekedy dost. Co sa tyka komunikacie tak to je ok. vsetko v poriadku len sa nesmiem priblizovat. No co uz asi si budem muset zvyknut. Ano moze to byt aj unava predsa vstava rano o 5 k malej aby ju nakojila ale moze si cez den pospat. Co mam povedat ja. Ja spavm 5 hodin dene a som cely den na nohach. Ale tak co uz hadam sa to nejako casom napravy. Len sa bojim ze nie pred otehotnenim to uz nebolo az take tak hadam to neskoncilo.

Fleur-de-lis

a ako reaguje keď ju ty prídeš objať alebo pohladiť?
Chýba asi aj komunikácia. Vieš čo jej chýba? Vieš, čo ju teší? Rozprávate sa?
Skús sa jej spýtať ako sa má, ako prežíva tento čas, čo je pre ňu ťažké... a potom len počúvaj. Nemusíš nič riešiť, žiadne jej problémy nemusíš riešiť a hľadať pointu v tom čo hovorí, len jej venuj plnú pozornosť a nechaj ju vyrozprávať. Neber si veci osobne, nerieš či ťa obviňuje alebo čo. Len ju nechaj vyrozprávať sa. Počas toho sa jej môžeš spýtať ako sa pri tom cítila keď sa stalo to a to...
To by jej napríklad mohlo pomôcť aby k tebe cítila opäť blízkosť a potom možno bude mať skôr chuť na intimitu. Muž sa zbližuje cez sex, žena potrebuje cítiť spojenie už predtým.

Lili126

Depresia, chronická únava, vyčerpanie ... Musíš byť trpezlivý a dávať jej to, čo očakávaš od nej (objatia, bozky, ...) bez toho, aby si za to niečo čakal. Vyčkaj času, buď trpezlivý a ešte raz trpezlivý.